DJI 0447 sun

Videograaf
Barendrecht

Wij maken zichtbaar waar jij fantastisch in bent!

Freelance videograaf Barendrecht

Meer zichtbaarheid door video

Welkom bij Online Beeldvorming, dé videografiespecialist in Barendrecht voor wie op zoek is naar meer zichtbaarheid door video. Van meeslepende campagnevideo's, het vastleggen van speciale evenementen tot het produceren van bedrijfsvideo's die jouw unieke merkverhaal vertellen: ons team van toegewijde professionals transformeert jouw visie in boeiende visuele content.

Waarom kiezen voor Online Beeldvorming?

  • Duidelijke werkwijze
  • Creatieve aanpak
  • Korte lijnen en snel schakelen
  • Flexibel en ervaren
  • Professionele video's

Wat voor video wil je laten maken?

Bedrijfsvideo's

Laat jouw bedrijf zien aan de rest van de wereld met een krachtige bedrijfsfilm. 

Aftermovie

Een toffe herinnering aan jouw event en de perfecte marketing tool!

Promotie video

Bereik je doelgroep met een sterke commercial die verleid, verrast en aanzet tot actie!

Social media content

Pak de aandacht op social media met video content!

Documentaire

Van concept tot eindproduct, wij transformeren jouw verhaal in een documentaire die resoneert en blijft hangen.

Video registratie

Laat een registratie maken van jouw presentatie, webinar of seminar

Bekijken

Onze werkwijze

Doelstelling

We bespreken je doelgroep en de doelstelling

Script

We bedenken een script / werkwijze welke aansluit op de doelgroep en doelstelling 

Opnames

We maken de opnamens die nodig zijn om het eindproduct te realiseren

Edit

Hier komt alles samen: beeld, geluid en beleving om tot het perfecte eindresultaat te komen.

Meest gestelde vragen
(en antwoorden)
Wat zijn de voordelen van een professionele video?
  1. Een video kan helpen om je boodschap op een visueel aantrekkelijke en effectieve manier over te brengen. Dit kan helpen om je doelgroep beter te begrijpen wat je aanbiedt en om hun interesse te wekken.

  2. Een video kan helpen om je bedrijf te onderscheiden van de concurrentie. Als je een professionele en aantrekkelijke video hebt, kan dit je onderscheiden van andere bedrijven en ervoor zorgen dat je opvalt.

  3. Een video kan helpen om vertrouwen op te bouwen. Als mensen kunnen zien hoe je bedrijf werkt en wat je aanbiedt, kan dit helpen om hun vertrouwen in je te versterken.

  4. Een video kan helpen om je bedrijf te laten groeien. Door middel van video-marketing kun je je boodschap aan een groter publiek laten zien, wat kan leiden tot meer leads en klanten.

Wat kost het om een video te laten maken?

Wat een video precies kost hangt af van verschillende factoren. Denk hierbij aan de duur van de video,  het aantal uur filmen, locatie, inhuur van externe partijen etc. We werken bijna altijd op basis van een fixed fee, zodat alles aan de voorkant helder is. Neem gerust contact op om tot een passende offerte te komen.

Maken jullie video's in heel Nederland?

In principe werken wij door heel Nederland maar ook daarbuiten. Ons kantoor is gevestigd in Ridderkerk onder de rook van Rotterdam, maar onze klanten komen uit het hele land. 

Kunnen jullie ook video's ondertitelen?

In veel gevallen is het handig om een video te laten ondertitelen. Wij kunnen dit voor je verzorgen, zodat de kijkers je video ook zonder audio kunnen bekijken.

Hoe leveren jullie video's aan?

Wij kunnen video's aanleveren in verschillende formaten en resoluties. Zo maken wij video's voor social media (bijvoorbeeld Instagram en Tik-Tok) maar ook video's in 4k resolutie. Als een video is afgerond mailen wij deze in de optimale kwaliteit via wetransfer of kunnen deze op een ander gewenste manier overdragen. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken. 

Hoe zit het met muziekrechten?

In onze video's maken we gebruik van rechtenvrije muziek om te voorkomen dat de video op bekende platorms als YouTube, Instagram & Facebook worden afgekeurd. Mocht dit niet relevant zijn voor het eindproduct, kunnen we altijd afwijkende wensen bespreken.

Waar in Riddekerk zijn jullie gevestigd?

Ons kantoor is gevestigd aan de Noordenweg 22 in Ridderkerk. Dit is op loopafstand van het Koningsplein. We zitten op de 1e verdieping, dus kijk vooral een beetje omhoog als je ons zoekt. Tot snel!

Je wilt een video laten maken?

Mijn naam is Robbie 't Jong, ik en mijn team helpen je graag jouw doelstellingen te bereiken. Mail of bel me gerust als je vragen hebt!

Robbie.960x0 (1)

Kom je cola drinken?

No worries.. We hebben ook gewoon koffie

Contact

Heb je vragen, ideeën of ben je klaar om jouw merk naar het volgende niveau te tillen? Neem contact met ons op! Bij Online Beeldvorming zijn we altijd benieuwd naar nieuwe uitdagingen en mogelijkheden om impact te maken. Vul het formulier in of bel ons direct!

Administratieve gegevens
KvK: 24428497
Btw: NL001797734B67
Bank: NL72 ABNA 0507 5777 60

Stel je vraag!