Fotograaf Ridderkerk

Videoproductiebedrijf
Alblasserdam

Wij maken zichtbaar waar jij fantastisch in bent!

Videoproductiebedrijf in Alblasserdam gezocht?

Zichtbaarheid & impact door video

Bij Online Beeldvorming geloven we in de kracht van efficiënte videoproductie. Als een 'one man band', bieden wij de flexibiliteit en toegankelijkheid van een freelance videograaf, gecombineerd met de
impact van grootschalige producties. We creëren diverse soorten video's en zoeken altijd naar unieke invalshoeken die de kijker raken en de boodschap effectief overbrengen.

Unieke werkwijze
Onze unieke benadering, waarbij we denken als zowel videografen als marketeers, maakt ons onderscheidend. Met een informele werkwijze maken we professionele videoproductie toegankelijker dan ooit, zodat iedereen in Alblasserdam het potentieel van video kan benutten.

Wat voor video wil je laten maken?

Bedrijfsvideo's

Laat jouw bedrijf zien aan de rest van de wereld met een krachtige bedrijfsfilm. 

Aftermovie

Een toffe herinnering aan jouw event en de perfecte marketing tool!

Promotie video

Bereik je doelgroep met een sterke commercial die verleid, verrast en aanzet tot actie!

Social media content

Pak de aandacht op social media met video content!

Documentaire

Van concept tot eindproduct, wij transformeren jouw verhaal in een documentaire die resoneert en blijft hangen.

Video editing service

Wij maken een kloppende video van jouw materiaal

Onze werkwijze

Doelstelling

We bespreken je doelgroep en de doelstelling

Script

We bedenken een script / werkwijze welke aansluit op de doelgroep en doelstelling 

Opnames

We maken de opnamens die nodig zijn om het eindproduct te realiseren

Edit

Hier komt alles samen: beeld, geluid en beleving om tot het perfecte eindresultaat te komen.

Meest gestelde vragen
(en antwoorden)
Wat maakt jullie als videoproductiebedrijf uniek?

Online Beeldvorming onderscheidt zich als videoproductiebedrijf door een unieke combinatie van creativiteit, efficiëntie, en een klantgerichte aanpak. We hanteren vaak een 'one man band' werkwijze die flexibel en laagdrempelig is, waardoor we maximale impact kunnen creëren met onze video's. Onze focus ligt niet alleen op de technische aspecten van videografie, maar ook op marketing, waarbij we strategisch nadenken over hoe elke video het gestelde doel kan bereiken. Dit alles doen we op een informele manier, waardoor professionele videoproductie toegankelijker wordt voor een breed publiek.

Wat zijn de voordelen van een professionele video?
  1. Een video kan helpen om je boodschap op een visueel aantrekkelijke en effectieve manier over te brengen. Dit kan helpen om je doelgroep beter te begrijpen wat je aanbiedt en om hun interesse te wekken.

  2. Een video kan helpen om je bedrijf te onderscheiden van de concurrentie. Als je een professionele en aantrekkelijke video hebt, kan dit je onderscheiden van andere bedrijven en ervoor zorgen dat je opvalt.

  3. Een video kan helpen om vertrouwen op te bouwen. Als mensen kunnen zien hoe je bedrijf werkt en wat je aanbiedt, kan dit helpen om hun vertrouwen in je te versterken.

  4. Een video kan helpen om je bedrijf te laten groeien. Door middel van video-marketing kun je je boodschap aan een groter publiek laten zien, wat kan leiden tot meer leads en klanten.

Wat kost het om een video te laten maken?

Wat een video precies kost hangt af van verschillende factoren. Denk hierbij aan de duur van de video,  het aantal uur filmen, locatie, inhuur van externe partijen etc. We werken bijna altijd op basis van een fixed fee, zodat alles aan de voorkant helder is. Neem gerust contact op om tot een passende offerte te komen.

Maken jullie video's in heel Nederland?

In principe werken wij door heel Nederland maar ook daarbuiten. Ons kantoor is gevestigd in Ridderkerk onder de rook van Rotterdam, maar onze klanten komen uit het hele land. 

Kunnen jullie ook video's ondertitelen?

In veel gevallen is het handig om een video te laten ondertitelen. Wij kunnen dit voor je verzorgen, zodat de kijkers je video ook zonder audio kunnen bekijken.

Hoe leveren jullie video's aan?

Wij kunnen video's aanleveren in verschillende formaten en resoluties. Zo maken wij video's voor social media (bijvoorbeeld Instagram en Tik-Tok) maar ook video's in 4k resolutie. Als een video is afgerond mailen wij deze in de optimale kwaliteit via wetransfer of kunnen deze op een ander gewenste manier overdragen. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken. 

Hoe zit het met muziekrechten?

In onze video's maken we gebruik van rechtenvrije muziek om te voorkomen dat de video op bekende platorms als YouTube, Instagram & Facebook worden afgekeurd. Mocht dit niet relevant zijn voor het eindproduct, kunnen we altijd afwijkende wensen bespreken.

Je wilt een video laten maken?

Mijn naam is Robbie 't Jong, ik en mijn team helpen je graag jouw doelstellingen te bereiken. Mail of bel me gerust als je vragen hebt!

Robbie.960x0 (1)

Kom je cola drinken?

No worries.. We hebben ook gewoon koffie

Contact

Heb je vragen, ideeën of ben je klaar om jouw merk naar het volgende niveau te tillen? Neem contact met ons op! Bij Online Beeldvorming zijn we altijd benieuwd naar nieuwe uitdagingen en mogelijkheden om impact te maken. Vul het formulier in of bel ons direct!

Administratieve gegevens
KvK: 24428497
Btw: NL001797734B67
Bank: NL72 ABNA 0507 5777 60

Stel je vraag!