Meer Klanten door  social media!
Bel ons
social, media, beheer, online, beeldvorming, marketing,

Social Media beheer

Hoe zou jouw business er uit zien als je wekelijks meer (potentiële) klanten kunt bereiken? Hoe zou je willen dat je klanten over jouw onderneming denken? Lijkt het je niet geweldig als jouw klanten hun kennissen en vrienden vertellen over jouw product of dienst? Heb je wel eens gedacht over het inzetten van Social media? Wij nemen je werk uit handen en zorgen voor een social media strategie die werkt! We creëren “likeable” content, monitoren je impact en spreken de taal van de doelgroep. Daarnaast spelen we in op de “customer journey” van de klant en zorgen voor de juiste call to action! 

Onl!ne Zichtbaar

€ 99,- per maand (ex btw)

• Iedere week een update
• Quick scan
• Vormgeving van een professionele pagina

Xtra zichtbaar

€ 179,- per maand (ex btw)

• 2 updates per week
• Quick scan
• Vormgeving van een professionele pagina
 

ZichtBAAR OP MAAT

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

• The sky is the limit. Wij denken graag met je mee om tot de perfecte strategie te komen als het aankomt op jouw social media strijdplan.

FacebookCampagnes

Adverteren op Facebook is de meest krachtige manier om jouw product of dienst onder de aandacht te brengen. Je kunt met facebook niet alleen de locatie van de mensen die je wilt bereiken bepalen, maar ook nog eens selecteren op interesses, leeftijd, functie of andere kenmerken. Daarnaast is het ook nog een van de goedkoopste manieren om jouw doelgroep te bereiken. Kortom, Facebook is de aller vetste marketing machine ooit! Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

Neem contact op!

Werkwijze

Zo weten we jouw klanten te bereiken! 

Campagne

We zetten een Facebook campagne op waarbij we targetten op de gewenste doelgroep met de daarbij horende "trigger" om potentiële klanten naar jouw landingspage te trekken.

Landingspage

Op deze landingspage staat duidelijk beschreven wat je de potentiële klant te bieden hebt. Ook is er op deze pagina een duidelijke call to action om bijv contact op te nemen of iets te kopen.

Leads 

Door de campagne goed te monitoren en te finetunen weten we jouw doelgroep te bereiken en kennis te laten maken met jouw product of dienst. Hierdoor kun jij je business laten groeien en meer omzet genereren!

STUUR ONS EEN BERICHT!

Versturen

© ONL!NE BEELDVORMING