Bereik je doelgroep met social media!
Bel ons >>

Adverteren op facebook

Adverteren op Facebook is de meest krachtige manier om jouw product of dienst onder de aandacht te brengen. Je kunt met facebook niet alleen de locatie van de mensen die je wilt bereiken bepalen, maar ook nog eens selecteren op interesses, leeftijd, functie of andere kenmerken. Daarnaast is het ook nog een van de goedkoopste manieren om jouw doelgroep te bereiken. Kortom, Facebook is de aller vetste marketing machine ooit! Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

Neem contact op!

Werkwijze

Zo weten we jouw klanten te bereiken! 

Campagne

We zetten een Facebook campagne op waarbij we targetten op de gewenste doelgroep met de daarbij horende "trigger" om potentiële klanten naar jouw landingspage te trekken.

Landingspage

Op deze landingspage staat duidelijk beschreven wat je de potentiële klant te bieden hebt. Ook is er op deze pagina een duidelijke call to action om bijv contact op te nemen of iets te kopen.

Leads 

Door de campagne goed te monitoren en te finetunen weten we jouw doelgroep te bereiken en kennis te laten maken met jouw product of dienst. Hierdoor kun jij je business laten groeien en meer omzet genereren!

Marketing is a contest
for people's attention

~ Seth Godin ~

social, media, beheer, online, beeldvorming, marketing,

Social Media beheer

Hoe zou jouw business er uit zien als je wekelijks meer (potentiële) klanten kunt bereiken? Hoe zou je willen dat je klanten over jouw onderneming denken? Lijkt het je niet geweldig als jouw klanten hun kennissen en vrienden vertellen over jouw product of dienst? Heb je wel eens gedacht over het inzetten van Social media? Wij nemen je werk uit handen en zorgen voor een social media strategie die werkt! We creëren “likeable” content, monitoren je impact en spreken de taal van de doelgroep. Daarnaast spelen we in op de “customer journey” van de klant en zorgen voor de juiste call to action! 

STRATEGIE

Wie is de doelgroep en hoe kan ik deze bereiken? Welke "tone of voice" spreekt aan en past bij de onderneming? Welke platformen sluiten aan op mijn doelstelling? Vragen die wij beantwoorden bij het vaststellen van de strategie.

LIKEABLE CONTENT

Suffe teksten die niet of nauwelijks opvallen zijn er bij ons niet bij. Wij zorgen er voor dat jouw content opvalt, een professionele uitstraling heeft en impact maakt!

CALL 2 ACTION!

Bij het creëren van content staat 1 ding centraal: Wat is de doelstelling? Door hier aan de voorkant goed over na te denken kunnen we content maken die doet wat het moet doen: jouw doelstelling realiseren. 

Stuur ons een bericht!

© ONL!NE BEELDVORMING