Teksten aanpassen

Tekst bewerken doe je door op het potloodje naast het blok te klikken en daarna op het tekstvak te klikken waarvan je de tekst wilt bewerken. Je kunt nu tekst typen en verwijderen zoals je gewend bent in een teksteditor. Als je klaar bent klik je op het "v-tje". 

Afbeeldingen aanpassen

Afbeeldingen bewerken doe je door op het potloodje naast het blok te klikken en daarna op de afbeelding te klikken welke je wilt bewerken. Je kunt nu een afbeelding selecteren door op het mapje in de rechterkolom te klikken en een afbeelding te selecteren.  Als je klaar bent klik je op het "v-tje". 

Nieuws / blog pagina's toevoegen

Nieuws / blog pagina's toevoegen doe je door op het potloodje naast het blok te klikken en daarna met je muis over het laatste nieuwe nieuws / blog post te gaan. Er verschijnt een menu'tje boven het blok. Klik op het "kopiëren" icoontje. Vervolgens kun je dit gekopieerde blok naar wens bewerken. Klik vervolgens op het "lees meer" vakje. In de rechter kolom verschijnt nu een nieuw instelling menu met daar de optie "link" klik daar naast het selectie vak op het plusje om een nieuwe pagina aan te maken. Geef daar de pagina een naam, kopieer de template pagina en klik op opslaan. Als je klaar bent klik je op het "v-tje". Je kunt nu je nieuwe pagina bewerken naar wens 

Website publiceren

Wanneer je klaar bent me alle wijzigingen en je wilt de aanpassingen online zetten, dien je de website te publiceren. Dit doe je door in het website overzichtscherm op de groene knop met de tekst "Publiceren", rechtsboven in beeld te klikken. je website zal nu worden gepubliceerd!

Stuur ons een bericht!

© ONL!NE BEELDVORMING