Professionele LINKEDIN PROFIELFOTO LATEN MAKEN?
Bel ons >>

Kom professioneel voor de dag!

Wil je jouw LinkedIn profiel nog krachtiger maken? Begin dan met een frisse en professionele LinkedIn profielfoto. Mensen doen zaken met mensen en dus is het van groot belang dat jij je op de juiste wijze weet te presenteren. Een nette foto zorgt er niet alleen voor dat jouw profiel er beter bij staat, maar geeft ook aan dat jij jezelf en je werk serieus neemt. Het straalt professionaliteit uit en laat zien dat jij oog hebt voor detail.

Contact
linkedin profielfoto

Fotostudio in Ridderkerk

We maken jouw nieuwe LinkedIn profielfoto in onze fotostudio in Ridderkerk. Daar hebben we onze setup klaar staan zodat we meteen aan de slag kunnen. (Wil je de foto liever op locatie laten maken? Informeer naar de mogelijkheden)

Het maken van de foto duurt ongeveer 30 minuten. Als de foto gemaakt is gaan wij aan de slag om de foto te bewerken. Niet "te" natuurlijk, want jij moet wel jij blijven, maar met onze nabewerking zetten we wel de puntjes op de i. Als we klaar zijn sturen we 3 foto's op zodat je uiteindelijk zelf kunt kiezen welke het beste voelt.  

Wat kost het laten maken van een professionele LinkedIn foto? 
Het maken van jouw nieuwe profielfoto kost 125,- ex btw. 

afspraak maken

Stuur ons een bericht!

© ONL!NE BEELDVORMING