Neem professionele podcasts op met onze mobiele studio

• Professionele apparatuur en technici
• Persoonlijke service en ondersteuning
• Met of zonder video registratie

Offerte aanvragen

Podcast opnemen op locatie

Wil jij een professionele podcast opnemen om jouw boodschap te delen met de wereld? Onze mobiele podcast studio biedt de ideale mogelijkheid om jouw stem te laten horen. Onze professionele apparatuur en ervaren technici zorgen voor een hoogwaardige en impactvolle podcast die jouw doelgroep zal aanspreken.

Contact

Zo werkt het

 1. Maak een afspraak: Neem contact met ons op en plan een afspraak om jouw podcast op te nemen.

 2. Bereid je voor: Denk na over de onderwerpen die je wilt bespreken en eventuele vragen die je wilt beantwoorden. Onze technici helpen je bij het opzetten van de apparatuur en geven je instructies voor een succesvolle opname.

 3. Neem op: Laat je stem horen en neem jouw podcast op met onze professionele mobiele studio. Onze technici zorgen voor een optimale geluidskwaliteit en ondersteunen je tijdens de opname.

 4. Eindproduct: Na de opname zorgen wij voor de verdere afhandeling van de podcast, zoals editing en video montage.

Veel gestelde vragen

En de bijpassende antwoorden

Wat zijn de voordelen van het laten maken van een podcast?

  1. Het bereiken van een breder publiek: Podcasts zijn populair en gemakkelijk toegankelijk via verschillende platforms, waardoor je een groter publiek kunt bereiken dan met traditionele marketingkanalen.

  2. Versterking van jouw merkimago: Een podcast kan fungeren als een effectieve branding tool, omdat het de kans biedt om jouw bedrijf of expertise te presenteren op een unieke en persoonlijke manier.

  3. Verhoging van de betrokkenheid: Door de aard van podcasts - mensen luisteren er meestal naar tijdens andere activiteiten - kan het een meer intieme en persoonlijke verbinding creëren tussen jou en jouw publiek, wat kan leiden tot een hogere betrokkenheid en loyaliteit.

  4. Verbetering van de autoriteit: Door jouw expertise en kennis te delen via een podcast, kan het helpen bij het opbouwen van jouw autoriteit en geloofwaardigheid in jouw vakgebied.

  5. Flexibiliteit en creativiteit: Een podcast biedt veel vrijheid en creativiteit in termen van inhoud en format, wat betekent dat je jouw boodschap op verschillende manieren kunt presenteren en het kan aanpassen aan de voorkeuren van jouw publiek.

Wat kost het om een podcast te laten maken door Online Beeldvorming

Wat een podcast precies kost hangt af van verschillende factoren. Denk hierbij aan de duur van de podcast, wel of geen video opnemen en eventuele wensen in de eindmontage. We werken bijna altijd op basis van een fixed fee, zodat alles aan de voorkant helder is. Neem gerust contact op om tot een passende offerte te komen.

Maken jullie podcasts in heel Nederland?

In principe werken wij door heel Nederland maar ook daarbuiten. Ons kantoor is gevestigd in Ridderkerk onder de rook van Rotterdam, maar onze klanten komen uit het hele land. 

Waarmee kan ik
je helpen?

Mijn naam is Robbie 't Jong en ik en mijn team helpen je graag met het maken van jouw video. Mail of bel me gerust als je vragen hebt ;)

Ja, ik wil meer weten over een corporate event video

© ONL!NE BEELDVORMING