Je wilt een video laten maken?

• Hoge kwaliteit videoproducties door ervaren professionals
• Creatieve aanpak voor unieke en originele video's
• Resultaatgerichte aanpak om jouw boodschap effectief over te brengen
• Persoonlijk contact en open communicatie voor een perfect passende video
• Snelle oplevering van het eindresultaat

Bekijk onze showreel >> Offerte aanvragen

Meer zichtbaarheid door video

Wil jij jouw merk naar een hoger niveau tillen? Dan is video de perfecte manier om dat te doen! Wij maken creatieve en impactvolle video's die jouw verhaal tot leven brengen en de aandacht van jouw doelgroep trekken. Onze videoproducties zijn geschikt voor verschillende doeleinden, of het nu gaat om een bedrijfsfilm, aftermovie of productvideo. Met onze ervaring en expertise zorgen we ervoor dat jouw merk zich onderscheidt van de rest. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jouw merk kunnen laten groeien!

Offerte aanvragen
video laten maken

Bedrijfsfilm

Laat jouw bedrijf zien aan de rest van de wereld met een krachtige bedrijfsfilm. 

cinematic, videograaf

Promotievideo

Bereik je doelgroep met een sterke commercial die verleid, verrast en aanzet tot actie!

videograaf, aftermovie

Aftermovie

Onmisbaar voor jouw event en de perfecte marketing tool!

videograaf

Corporate event video

Profileer jouw organisatie door te laten zien waar je mee bezig bent.  

videograaf

Social Media content

Pak de aandacht op social media met video content!

Podcast

Op zoek naar een professionele mobile podcast studio
(met of zonder video)?

Video's die je raken

Wil je een video laten maken die aansluit op je doelgroep? Die de juiste sfeer weet neer te zetten en mensen weet te raken? Wij bedenken, creëren en produceren de video die past bij jouw onderneming. 

Doelgerichte video's

Een video moet niet alleen mooi zijn, maar ook dat gene doen waar hij voor bedoeld is. Of het nu gaat om het creëren van bewustwoording, merkbekendheid of het aanzetten tot actie, wij helpen je aan een doelgerichte video die aansluit op je doelstelling. 

Onze werkwijze

Doelstelling

We bespreken je doelgroep en de doelstelling

Script

We bedenken een script welke aansluit op de doelgroep en doelstelling 

Opnames

We maken de opnamens die nodig zijn om het eindproduct te realiseren

Edit

Hier komt alles samen: beeld, geluid en beleving om tot het perfecte eindresultaat te komen.

Veel gestelde vragen

En de bijpassende antwoorden

Wat zijn de voordelen van het laten maken van een video?

  1. Een video kan helpen om je boodschap op een visueel aantrekkelijke en effectieve manier over te brengen. Dit kan helpen om je doelgroep beter te begrijpen wat je aanbiedt en om hun interesse te wekken.

  2. Een video kan helpen om je bedrijf te onderscheiden van de concurrentie. Als je een professionele en aantrekkelijke video hebt, kan dit je onderscheiden van andere bedrijven en ervoor zorgen dat je opvalt.

  3. Een video kan helpen om vertrouwen op te bouwen. Als mensen kunnen zien hoe je bedrijf werkt en wat je aanbiedt, kan dit helpen om hun vertrouwen in je te versterken.

  4. Een video kan helpen om je bedrijf te laten groeien. Door middel van video-marketing kun je je boodschap aan een groter publiek laten zien, wat kan leiden tot meer leads en klanten.

Wat kost het om een video te laten maken door Online Beeldvorming

Wat een video precies kost hangt af van verschillende factoren. Denk hierbij aan de duur van de video,  het aantal uur filmen, locatie, inhuur van externe partijen etc. We werken bijna altijd op basis van een fixed fee, zodat alles aan de voorkant helder is. Neem gerust contact op om tot een passende offerte te komen.

Maken jullie video's in heel Nederland?

In principe werken wij door heel Nederland maar ook daarbuiten. Ons kantoor is gevestigd in Ridderkerk onder de rook van Rotterdam, maar onze klanten komen uit het hele land. 

Hoe leveren jullie video's aan?

Wij kunnen video's aanleveren in verschillende formaten en resoluties. Zo maken wij video's voor social media (bijvoorbeeld Instagram en Tik-Tok) maar ook video's in 4k resolutie. Als een video is afgerond mailen wij deze in de optimale kwaliteit via wetransfer of kunnen deze op een ander gewenste manier overdragen. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken. 

Bevatten de video's rechtenvrije muziek?

In onze video's maken we gebruik van rechtenvrije muziek om te voorkomen dat de video op bekende platorms als YouTube, Instagram & Facebook worden afgekeurd. Mocht dit niet relevant zijn voor het eindproduct, kunnen we altijd afwijkende wensen bespreken.

Waarmee kan ik
je helpen?

Mijn naam is Robbie 't Jong en ik en mijn team helpen je graag met het maken van jouw video. Mail of bel me gerust als je vragen hebt ;)

Ja, ik wil een offerte ontvangen voor het laten maken van een professionele video!

© ONL!NE BEELDVORMING