Een video zegt meer
dan 1000 woorden
  • Raak je doelgroep met video
  • Vang de sfeer van jouw event
  • Presenteer jouw onderneming,
    product of dienst op professionele wijze
Bekijk onze showreel >> Offerte aanvragen

Video laten maken?

Een video zegt meer dan 1000 woorden. Veel bedrijven kiezen er daarom ook voor om video marketing in te zetten om klanten en partners te laten zien waar hun bedrijf voor staat, wat er achter de schermen gebeurd of om hun producten te presenteren. Online Beeldvorming maakt voor u de video waarmee u voor de dag kunt komen en waarmee u uw boodschap kracht bij kunt zetten door passende beelden. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte, wij helpen u graag op weg met video marketing waar uw concurrenten jaloers op zijn!

Offerte aanvragen
video laten maken

Bedrijfsfilm

Laat jouw bedrijf zien aan de rest van de wereld met een krachtige bedrijfsfilm. 

cinematic, videograaf

Commercial

Bereik je doelgroep met een sterke commercial die verleid, verrast en aanzet tot actie!

videograaf, aftermovie

Aftermovie

Onmisbaar voor jouw event en de perfecte marketing tool!

videograaf

Corporate event

Profileer jouw organisatie door te laten zien waar je mee bezig bent.  

videograaf

Social Media content

Pak de aandacht op social media met video content!

video laten maken zuid holland

Trailer

Breng je boodschap onder de aandacht met een filmische trailer

Video's die je raken

Wil je een video laten maken die aansluit op je doelgroep? Die de juiste sfeer weet neer te zetten en mensen weet te raken? Wij bedenken, creëren en produceren de video die past bij jouw onderneming. 

Doelgerichte video's

Een video moet niet alleen mooi zijn, maar ook dat gene doen waar hij voor bedoeld is. Of het nu gaat om het creëren van bewustwoording, merkbekendheid of het aanzetten tot actie, wij helpen je aan een doelgerichte video die aansluit op je doelstelling. 

Onze werkwijze

Doelstelling

We bespreken je doelgroep en de doelstelling

Script

We bedenken een script welke aansluit op de doelgroep en doelstelling 

Opnames

We maken de opnamens die nodig zijn om het eindproduct te realiseren

Edit

Hier komt alles samen: beeld, geluid en beleving om tot het perfecte eindresultaat te komen.

Veel gestelde vragen

En de bijpassende antwoorden

Wat zijn de voordelen van het laten maken van een video?

  1. Een video kan helpen om je boodschap op een visueel aantrekkelijke en effectieve manier over te brengen. Dit kan helpen om je doelgroep beter te begrijpen wat je aanbiedt en om hun interesse te wekken.

  2. Een video kan helpen om je bedrijf te onderscheiden van de concurrentie. Als je een professionele en aantrekkelijke video hebt, kan dit je onderscheiden van andere bedrijven en ervoor zorgen dat je opvalt.

  3. Een video kan helpen om vertrouwen op te bouwen. Als mensen kunnen zien hoe je bedrijf werkt en wat je aanbiedt, kan dit helpen om hun vertrouwen in je te versterken.

  4. Een video kan helpen om je bedrijf te laten groeien. Door middel van video-marketing kun je je boodschap aan een groter publiek laten zien, wat kan leiden tot meer leads en klanten.

Wat kost het om een video te laten maken door Online Beeldvorming

Wat een video precies kost hangt af van verschillende factoren. Denk hierbij aan de duur van de video,  het aantal uur filmen, locatie, inhuur van externe partijen etc. Over het algemeen werken wij voor zeer aantrekkelijke tarieven. Door onze werkwijze elimineren we veel kosten die niet perse noodzakelijk zijn om tot een goed resultaat te komen. Neem gerust contact op om tot een passende offerte te komen.

Maken jullie video's in heel Nederland?

In principe werken wij door heel Nederland maar ook daarbuiten. Ons kantoor is gevestigd in Ridderkerk onder de rook van Rotterdam, maar onze klanten komen uit het hele land. 

Hoe leveren jullie video's aan?

Wij kunnen video's aanleveren in verschillende formaten en resoluties. Zo maken wij video's voor social media (bijvoorbeeld Instagram en Tik-Tok) maar ook video's in 4k resolutie. Als een video is afgerond mailen wij deze in de optimale kwaliteit via wetransfer of kunnen deze op een ander gewenste manier overdragen. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken. 

Bevatten de video's rechtenvrije muziek?

In onze video's maken we gebruik van rechtenvrije muziek om te voorkomen dat de video op bekende platorms als YouTube, Instagram & Facebook worden afgekeurd. Mocht dit niet relevant zijn voor het eindproduct, kunnen we altijd afwijkende wensen bespreken.

Waarmee kan ik
je helpen?

Mijn naam is Robbie 't Jong en ik en mijn team helpen je graag met het maken van jouw video. Mail of bel me gerust als je vragen hebt ;)

Ja, ik wil een professionele video laten maken!

© ONL!NE BEELDVORMING