dj, fotografie

Professionele aftermovie laten maken?

Laat een aftermovie maken van jouw event
  • Een sfeervolle compilatie van jouw event
  • Krachtige promotie tool voor o.a. social media
  • Vergroot de beleving bij jouw doelgroep
Offerte aanvragen

Vang de sfeer en herbeleef de hoogtepunten van jouw event

Organiseer je binnenkort een evenement en wil je de hoogtepunten vastleggen in een sfeervolle en pakkende aftermovie? Wij zijn gespecialiseerd in het maken van aftermovies die jouw evenement tot leven brengen en een blijvende indruk achterlaten bij jouw doelgroep. Ideaal als terugblik, of als promotiemiddel voor je volgende event.  Of je nu een bedrijfsfeest, festival, congres of andere evenement organiseert, wij hebben de juiste expertise en creativiteit om jouw ideeën om te zetten in een effectieve aftermovie.

Contact

Van filmen tot montage

Door te kiezen voor een aftermovie van Online Beeldvorming, ben je verzekerd van een professionele uitstraling en een op maat gemaakte aftermovie die aansluit bij jouw wensen en doelstellingen. Wij bieden een complete service, van conceptontwikkeling tot productie en montage. 

Laat ons jouw evenement vastleggen in een sfeervolle en pakkende aftermovie. Neem contact met ons op en ontdek hoe wij jouw ideeën kunnen omzetten in een blijvende herinnering aan jouw evenement.

Onze werkwijze

Doelstelling

We bespreken je doelgroep en de doelstelling

Script

We bedenken een script welke aansluit op de doelgroep en doelstelling 

Opnames

We maken de opnamens die nodig zijn om het eindproduct te realiseren

Edit

Hier komt alles samen: beeld, geluid en beleving om tot het perfecte eindresultaat te komen.

Lift It Up werkevent

Back2School

Oktoberfest

Veel gestelde vragen

En de bijpassende antwoorden

Wat zijn de voordelen van het laten maken van een video?

  1. Een video kan helpen om je boodschap op een visueel aantrekkelijke en effectieve manier over te brengen. Dit kan helpen om je doelgroep beter te begrijpen wat je aanbiedt en om hun interesse te wekken.

  2. Een video kan helpen om je bedrijf te onderscheiden van de concurrentie. Als je een professionele en aantrekkelijke video hebt, kan dit je onderscheiden van andere bedrijven en ervoor zorgen dat je opvalt.

  3. Een video kan helpen om vertrouwen op te bouwen. Als mensen kunnen zien hoe je bedrijf werkt en wat je aanbiedt, kan dit helpen om hun vertrouwen in je te versterken.

  4. Een video kan helpen om je bedrijf te laten groeien. Door middel van video-marketing kun je je boodschap aan een groter publiek laten zien, wat kan leiden tot meer leads en klanten.

Wat kost het om een video te laten maken door Online Beeldvorming

Wat een video precies kost hangt af van verschillende factoren. Denk hierbij aan de duur van de video,  het aantal uur filmen, locatie, inhuur van externe partijen etc. We werken bijna altijd op basis van een fixed fee, zodat alles aan de voorkant helder is. Neem gerust contact op om tot een passende offerte te komen.

Maken jullie video's in heel Nederland?

In principe werken wij door heel Nederland maar ook daarbuiten. Ons kantoor is gevestigd in Ridderkerk onder de rook van Rotterdam, maar onze klanten komen uit het hele land. 

Hoe leveren jullie video's aan?

Wij kunnen video's aanleveren in verschillende formaten en resoluties. Zo maken wij video's voor social media (bijvoorbeeld Instagram en Tik-Tok) maar ook video's in 4k resolutie. Als een video is afgerond mailen wij deze in de optimale kwaliteit via wetransfer of kunnen deze op een ander gewenste manier overdragen. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken. 

Bevatten de video's rechtenvrije muziek?

In onze video's maken we gebruik van rechtenvrije muziek om te voorkomen dat de video op bekende platorms als YouTube, Instagram & Facebook worden afgekeurd. Mocht dit niet relevant zijn voor het eindproduct, kunnen we altijd afwijkende wensen bespreken.

Waarmee kan ik
je helpen?

Mijn naam is Robbie 't Jong en ik en mijn team helpen je graag met het maken van jouw video. Mail of bel me gerust als je vragen hebt ;)

Ja, ik wil meer weten over een professionele aftermovie

© ONL!NE BEELDVORMING