video, laten, maken, videograaf, ridderkerk

Professionele corporate event video laten maken?

Laat een corporate event video maken

• Ervaren professionals met jarenlange expertise in videoproductie
• Creatieve aanpak voor unieke en overtuigende videoproducties
• Persoonlijke service en open communicatie gedurende het hele proces
• Hoge kwaliteit videoproducties die jouw boodschap effectief overbrengen
• Resultaatgerichte aanpak om jouw doelstellingen te behalen met video

Offerte aanvragen

Vang de sfeer en herbeleef de hoogtepunten van jouw event

Bij Online Beeldvorming zijn we gespecialiseerd in het maken van corporate event video's die jouw evenement tot leven brengen. Of je nu een productpresentatie, seminar, congres of ander corporate event organiseert, wij zijn er om jouw boodschap op een unieke en overtuigende manier te delen. Onze aanpak begint met jouw visie en doelstellingen. We werken nauw met je samen om jouw bedrijf en jouw evenement te begrijpen, zodat we de perfecte video kunnen creëren die jouw boodschap op de juiste manier overbrengt. Van concept tot productie en montage, we hebben de ervaring en technische kennis om een video te produceren die opvalt en resultaat oplevert.

Contact

Van filmen tot montage

Wij zijn er om jouw evenement in de schijnwerpers te zetten en de kijker te inspireren. Onze corporate event video's zijn niet alleen van hoge kwaliteit, maar ook creatief en boeiend. Wij combineren de nieuwste technologieën en trends met onze creativiteit en expertise om jouw evenement tot leven te brengen.

Met een corporate event video van Online Beeldvorming maak je van jouw evenement een blijvende herinnering. Jouw video kan worden gedeeld op sociale media en jouw website om de boodschap verder te verspreiden en jouw merk te versterken.

Kies voor Online Beeldvorming als jouw partner in videoproductie en verzeker jezelf van een professionele en resultaatgerichte video die jouw evenement in de schijnwerpers zet. Neem contact met ons op en ontdek hoe wij jouw ideeën omzetten in een video die het verhaal van jouw evenement vertelt en jouw publiek inspireert.

Onze werkwijze

Doelstelling

We bespreken je doelgroep en de doelstelling

Script

We bedenken een script welke aansluit op de doelgroep en doelstelling 

Opnames

We maken de opnamens die nodig zijn om het eindproduct te realiseren

Edit

Hier komt alles samen: beeld, geluid en beleving om tot het perfecte eindresultaat te komen.

Lift It Up werkevent

Ad van Beek strand sessie

Phi Factory

Veel gestelde vragen

En de bijpassende antwoorden

Wat zijn de voordelen van het laten maken van een video?

  1. Een video kan helpen om je boodschap op een visueel aantrekkelijke en effectieve manier over te brengen. Dit kan helpen om je doelgroep beter te begrijpen wat je aanbiedt en om hun interesse te wekken.

  2. Een video kan helpen om je bedrijf te onderscheiden van de concurrentie. Als je een professionele en aantrekkelijke video hebt, kan dit je onderscheiden van andere bedrijven en ervoor zorgen dat je opvalt.

  3. Een video kan helpen om vertrouwen op te bouwen. Als mensen kunnen zien hoe je bedrijf werkt en wat je aanbiedt, kan dit helpen om hun vertrouwen in je te versterken.

  4. Een video kan helpen om je bedrijf te laten groeien. Door middel van video-marketing kun je je boodschap aan een groter publiek laten zien, wat kan leiden tot meer leads en klanten.

Wat kost het om een video te laten maken door Online Beeldvorming

Wat een video precies kost hangt af van verschillende factoren. Denk hierbij aan de duur van de video,  het aantal uur filmen, locatie, inhuur van externe partijen etc. We werken bijna altijd op basis van een fixed fee, zodat alles aan de voorkant helder is. Neem gerust contact op om tot een passende offerte te komen.

Maken jullie video's in heel Nederland?

In principe werken wij door heel Nederland maar ook daarbuiten. Ons kantoor is gevestigd in Ridderkerk onder de rook van Rotterdam, maar onze klanten komen uit het hele land. 

Hoe leveren jullie video's aan?

Wij kunnen video's aanleveren in verschillende formaten en resoluties. Zo maken wij video's voor social media (bijvoorbeeld Instagram en Tik-Tok) maar ook video's in 4k resolutie. Als een video is afgerond mailen wij deze in de optimale kwaliteit via wetransfer of kunnen deze op een ander gewenste manier overdragen. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken. 

Bevatten de video's rechtenvrije muziek?

In onze video's maken we gebruik van rechtenvrije muziek om te voorkomen dat de video op bekende platorms als YouTube, Instagram & Facebook worden afgekeurd. Mocht dit niet relevant zijn voor het eindproduct, kunnen we altijd afwijkende wensen bespreken.

Waarmee kan ik
je helpen?

Mijn naam is Robbie 't Jong en ik en mijn team helpen je graag met het maken van jouw video. Mail of bel me gerust als je vragen hebt ;)

Ja, ik wil meer weten over een corporate event video

© ONL!NE BEELDVORMING