video, laten, maken, videograaf, ridderkerk

Promotievideo laten maken?

Professionele promotievideo van
jouw onderneming!

• Hoge kwaliteit videoproducties door ervaren professionals
• Creatieve aanpak voor unieke en originele promotievideo's
• Resultaatgerichte aanpak om jouw boodschap effectief over te brengen
• Persoonlijk contact en open communicatie voor een perfecte promotievideo
• Snelle oplevering van het eindresultaat

Bekijk onze showreel >>

Wil je een promotievideo laten maken?

Ben je op zoek naar een manier om jouw bedrijf of product op een professionele en aantrekkelijke manier te presenteren aan jouw doelgroep? Dan is een promotievideo de perfecte oplossing voor jou! Bij Online Beeldvorming hebben wij ruime ervaring in het maken van commercials die jouw boodschap overbrengen en aanzetten tot actie.

Onze commercials zijn niet alleen professioneel, maar ook resultaatgericht. Wij richten ons op het vertellen van jouw verhaal en het overbrengen van jouw boodschap op een duidelijke en aantrekkelijke manier. Of je nu een product wilt promoten, jouw bedrijf wilt presenteren of jouw doelgroep wilt inspireren, wij hebben de juiste expertise en creativiteit om jouw ideeën om te zetten in een effectieve commercial.

Contact

Doelgerichte video commercial

Door te kiezen voor een commercial van Online Beeldvorming, ben je verzekerd van een professionele uitstraling en een op maat gemaakte commercial die aansluit bij jouw wensen en doelstellingen. Wij bieden een complete service, van conceptontwikkeling tot productie en montage. We doen er alles aan om jouw commercial op te laten vallen en jouw doelgroep te bereiken.

Laat ons jou helpen om jouw bedrijf of product op een professionele en overtuigende manier te presenteren. Neem contact met ons op en ontdek hoe wij jouw ideeën kunnen omzetten in een succesvolle promotievideo.

Onze werkwijze

Doelstelling

We bespreken je doelgroep en de doelstelling

Script

We bedenken een script welke aansluit op de doelgroep en doelstelling 

Opnames

We maken de opnamens die nodig zijn om het eindproduct te realiseren

Edit

Hier komt alles samen: beeld, geluid en beleving om tot het perfecte eindresultaat te komen.

Aftermovie - Lift It Up!

PVC Vloeren Expert

Tardis Innovations

Veel gestelde vragen

En de bijpassende antwoorden

Wat zijn de voordelen van het laten maken van een video?

  1. Een video kan helpen om je boodschap op een visueel aantrekkelijke en effectieve manier over te brengen. Dit kan helpen om je doelgroep beter te begrijpen wat je aanbiedt en om hun interesse te wekken.

  2. Een video kan helpen om je bedrijf te onderscheiden van de concurrentie. Als je een professionele en aantrekkelijke video hebt, kan dit je onderscheiden van andere bedrijven en ervoor zorgen dat je opvalt.

  3. Een video kan helpen om vertrouwen op te bouwen. Als mensen kunnen zien hoe je bedrijf werkt en wat je aanbiedt, kan dit helpen om hun vertrouwen in je te versterken.

  4. Een video kan helpen om je bedrijf te laten groeien. Door middel van video-marketing kun je je boodschap aan een groter publiek laten zien, wat kan leiden tot meer leads en klanten.

Wat kost het om een video te laten maken door Online Beeldvorming

Wat een video precies kost hangt af van verschillende factoren. Denk hierbij aan de duur van de video,  het aantal uur filmen, locatie, inhuur van externe partijen etc. We werken bijna altijd op basis van een fixed fee, zodat alles aan de voorkant helder is. Neem gerust contact op om tot een passende offerte te komen.

Maken jullie video's in heel Nederland?

In principe werken wij door heel Nederland maar ook daarbuiten. Ons kantoor is gevestigd in Ridderkerk onder de rook van Rotterdam, maar onze klanten komen uit het hele land. 

Hoe leveren jullie video's aan?

Wij kunnen video's aanleveren in verschillende formaten en resoluties. Zo maken wij video's voor social media (bijvoorbeeld Instagram en Tik-Tok) maar ook video's in 4k resolutie. Als een video is afgerond mailen wij deze in de optimale kwaliteit via wetransfer of kunnen deze op een ander gewenste manier overdragen. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken. 

Bevatten de video's rechtenvrije muziek?

In onze video's maken we gebruik van rechtenvrije muziek om te voorkomen dat de video op bekende platorms als YouTube, Instagram & Facebook worden afgekeurd. Mocht dit niet relevant zijn voor het eindproduct, kunnen we altijd afwijkende wensen bespreken.

Waarmee kan ik
je helpen?

Mijn naam is Robbie 't Jong en ik en mijn team helpen je graag met het maken van jouw video. Mail of bel me gerust als je vragen hebt ;)

Ja, ik wil meer weten over een professionele bedrijfsvideo

© ONL!NE BEELDVORMING