Bedrijfsvideo laten maken?

Professionele video laten maken van jouw onderneming?
  • Bereik potentiële klanten met video
  • Krachtige promotie tool voor o.a. social media
  • Presenteer jouw onderneming,
    product of dienst op professionele wijze
Bekijk onze showreel >>

Vertel je verhaal met video!

Laat potentiële klanten kennis maken met jouw onderneming door middel van een professionele video. Of het nu gaat om een horecagelegenheid, een klusbedrijf of specifieke dienstverlening: video is de oplossing om dichter bij je klanten te komen. Door een kijkje te geven binnen jouw onderneming weten klanten beter wat ze kunnen verwachten en is het eerste contact een feit!

Contact

Doelgerichte video's

Een video moet niet alleen mooi zijn, maar ook dat gene doen waar hij voor bedoeld is. Of het nu gaat om het creëren van bewustwoording, merkbekendheid of het aanzetten tot actie, wij helpen je aan een doelgerichte video die aansluit op je doelstelling. 

Onze werkwijze

Doelstelling

We bespreken je doelgroep en de doelstelling

Script

We bedenken een script welke aansluit op de doelgroep en doelstelling 

Opnames

We maken de opnamens die nodig zijn om het eindproduct te realiseren

Edit

Hier komt alles samen: beeld, geluid en beleving om tot het perfecte eindresultaat te komen.

Recap: Bijeenkomst Dutch Fresh Port

Binnen een dag een nieuwe trap - PVC Vloeren Expert

Social media content voor Hubbs

Video laten maken

Wil je professionele video's laten maken om je bedrijf of product te presenteren? Online Beeldvorming kan helpen! Wij bieden een breed scala aan diensten, van het maken van korte promovideo's tot het produceren van langere marketingvideo's. Of het nu gaat om een advertentie, een instructievideo of een bedrijfsfilm, wij hebben de kennis en ervaring om jouw visie tot leven te brengen. Ons team van ervaren videoproducenten zorgt ervoor dat je video precies is wat je zoekt. We werken samen met je om je visie te verwezenlijken en om te zorgen dat de video aansluit bij je doelgroep. Neem contact met ons op voor meer informatie over hoe we jou kunnen helpen om professionele video's te maken die een blijvende indruk maken."

Veel gestelde vragen

En de bijpassende antwoorden

Wat zijn de voordelen van het laten maken van een video?

  1. Een video kan helpen om je boodschap op een visueel aantrekkelijke en effectieve manier over te brengen. Dit kan helpen om je doelgroep beter te begrijpen wat je aanbiedt en om hun interesse te wekken.

  2. Een video kan helpen om je bedrijf te onderscheiden van de concurrentie. Als je een professionele en aantrekkelijke video hebt, kan dit je onderscheiden van andere bedrijven en ervoor zorgen dat je opvalt.

  3. Een video kan helpen om vertrouwen op te bouwen. Als mensen kunnen zien hoe je bedrijf werkt en wat je aanbiedt, kan dit helpen om hun vertrouwen in je te versterken.

  4. Een video kan helpen om je bedrijf te laten groeien. Door middel van video-marketing kun je je boodschap aan een groter publiek laten zien, wat kan leiden tot meer leads en klanten.

Wat kost het om een video te laten maken door Online Beeldvorming

Wat een video precies kost hangt af van verschillende factoren. Denk hierbij aan de duur van de video,  het aantal uur filmen, locatie, inhuur van externe partijen etc. We werken bijna altijd op basis van een fixed fee, zodat alles aan de voorkant helder is. Neem gerust contact op om tot een passende offerte te komen.

Maken jullie video's in heel Nederland?

In principe werken wij door heel Nederland maar ook daarbuiten. Ons kantoor is gevestigd in Ridderkerk onder de rook van Rotterdam, maar onze klanten komen uit het hele land. 

Hoe leveren jullie video's aan?

Wij kunnen video's aanleveren in verschillende formaten en resoluties. Zo maken wij video's voor social media (bijvoorbeeld Instagram en Tik-Tok) maar ook video's in 4k resolutie. Als een video is afgerond mailen wij deze in de optimale kwaliteit via wetransfer of kunnen deze op een ander gewenste manier overdragen. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken. 

Bevatten de video's rechtenvrije muziek?

In onze video's maken we gebruik van rechtenvrije muziek om te voorkomen dat de video op bekende platorms als YouTube, Instagram & Facebook worden afgekeurd. Mocht dit niet relevant zijn voor het eindproduct, kunnen we altijd afwijkende wensen bespreken.

Waarmee kan ik
je helpen?

Mijn naam is Robbie 't Jong en ik en mijn team helpen je graag met het maken van jouw video. Mail of bel me gerust als je vragen hebt ;)

Ja, ik wil een professionele bedrijfsvideo laten maken!

Versturen

© ONL!NE BEELDVORMING