ridderkerk koningsplein

Webdesigner in Ridderkerk

Bel ons >>

Een professionele website laten maken in Ridderkerk?!

Ben jij al zichtbaar in de grootste etalage van de wereld? Ben je vindbaar voor jouw klanten? Een mooie website is nog geen goede website. Stel jezelf daarom eerst de vraag: Wat is het doel van mijn website? En, wat kan een goede website mij opleveren? Lastige vragen? Wij denken graag met je mee om tot een mooi resultaat te komen! Ons kantoor is gevestigd aan de Noordenweg 43 in Ridderkerk. Kom gerust eens langs!

Maak een afspraak!

Super blij met mijn website. Dank je wel Robbie voor
het meedenken en je inzet. Echt een aanrader !!!!

~ Wilma van Straten • Run on Wheels Ridderkerk ~

Conversie

Je wilt een website die klanten oplevert!

Design

Je wilt een website die aansluit op je huisstijl.

Responsive

Je wilt een website die op alle apparaten goed werkt.

Cms

Je wilt een website die je zelf gemakkelijk kunt bijhouden.

IS JOUW ONDERNEMING ZICHTBAAR IN DE
GROOTSTE ETALAGE VAN DE WERELD?!

Jouw website die klanten oplevert! 

Met alleen een mooie website kom je er niet. Je website moet gemakkelijk in gebruik zijn, logisch in opbouw en het moet voor jouw klanten duidelijk zijn wat "de bedoeling" is op de site. Zo voorkom je "keuzestress" waardoor de klant weg klikt in plaats van contact met je opneemt.  

De juiste uitstraling

Je wilt je niet hoeven schamen omdat jouw website er uit ziet of hij in 1984 voor het laatst is geupdate. Een mooie en sprekende website is nu eenmaal prettiger om naar te kijken. Wij gaan opzoek naar de perfecte balans tussen jouw huisstijl en de usabillity van de site met als resultaat: een website waar je trots op bent!

Persoonlijk

Wij denken met je mee, ook als je website klaar is!

Updates

Wij werken niet met onderhoudscontracten. Je website is altijd up2date, regelen wij voor je!

Hosting

Snel, stabiel en veilig. Eigenlijk gewoon zoals het hoort!

Goed gevonden

We kunnen je helpen jouw klanten je te laten vinden

Perfect op zowel desktop, tablet als mobiel!

Steeds meer mensen bezoeken het internet via mobile devices als bijvoorbeeld een smartphone of tablet. Wij zorgen er voor dat jouw website zich aanpast naar het gewenste apparaat. 

Zelf eenvoudig aanpassingen doen!

Wanneer jouw website online staat wil je misschien wel eens een keer een andere foto uploaden of net even een andere tekst gebruiken. Of misschien wil je wel een blog of nieuws pagina bijhouden met daarop het laatste nieuws van jouw onderneming. Online Beeldvorming bouwt websites die eenvoudig te beheren zijn. Ook voor mensen zonder enige programmeerkennis.  

Super tevreden ben ik met mijn nieuwe website! In het begin was het niet helemaal duidelijk wat ik precies wilde, maar er kwam veel initiatief, super veel geduld en zelfs in de avonduren was de service top!  Heel erg bedankt!

~ Fitroosje • Personal training Ridderkerk ~

Waarmee kan ik
je helpen?

Mijn naam is Robbie 't Jong en ik en mijn team helpen je graag met het maken van jouw nieuwe website. Mail of bel me gerust als je vragen hebt ;)

Ja, ik wil meer weten over een professionele website laten maken!

© ONL!NE BEELDVORMING