Pexels matej 614077.1920x0x0x77

Professionele LinkedIn profielfoto laten maken?

Meer zichtbaarheid met prachtige foto's.

Offerte aanvragen
Profielfoto linkedin

Professionele foto's laten maken?

Kom professioneel voor de dag!

Wil je jouw LinkedIn profiel nog krachtiger maken? Begin dan met een frisse en professionele LinkedIn profielfoto. Mensen doen zaken met mensen en dus is het van groot belang dat jij je op de juiste wijze weet te presenteren. Een nette foto zorgt er niet alleen voor dat jouw profiel er beter bij staat, maar geeft ook aan dat jij jezelf en je werk serieus neemt. Het straalt professionaliteit uit en laat zien dat jij oog hebt voor detail.

Jerry koelewijn 2022 960x0.480x0
Professionele linkedin foto ridderkerk.480x0
John stip 2022 960x0.480x0
Ferry anakotta 2022 960x0.480x0
DSC01642

Fotostudio in Ridderkerk

We maken jouw nieuwe LinkedIn profielfoto in onze fotostudio in Ridderkerk. Daar hebben we onze setup klaar staan zodat we meteen aan de slag kunnen. (Wil je de foto liever op locatie laten maken? Informeer naar de mogelijkheden)

Het maken van de foto duurt ongeveer 30 minuten. Als de foto gemaakt is gaan wij aan de slag om de foto te bewerken. Niet "te" natuurlijk, want jij moet wel jij blijven, maar met onze nabewerking zetten we wel de puntjes op de i. Als we klaar zijn sturen we 5 foto's op zodat je uiteindelijk zelf kunt kiezen welke het beste voelt.  

Wat kost het laten maken van een professionele LinkedIn foto? 
Het maken van jouw nieuwe LinkedIn profielfoto kost 150,- ex btw. 

Je wilt een foto laten maken?

Mijn naam is Robbie 't Jong en ik en mijn team helpen je graag jouw doelstellingen te bereiken. Mail of bel me gerust als je vragen hebt!

Robbie.960x0 (1)

Kom je cola drinken?

No worries.. We hebben ook gewoon koffie

Happy clients