Websiteheader.1920x0x0x77 (1)

Wij bouwen
sterke merken

En de brug tussen jouw dienst of product en doelgroep

Online Beeldvorming Ridderkerk

Succesvolle Marketing en Branding Strategieën

Bouwen aan merken

Wie ben je, wat doe je, wat maakt je uniek en waar wil je naar toe? Vragen die in de kern de basis vormen voor jouw marketing stratgie. Onderwerpen die in beginsel misschien logisch lijken of waar soms niet eens over nagedacht wordt, maar die op lange termijn essentieel zijn om de juiste keuzes te maken betreft de marketing van jouw product of dienst. Wij denken graag met je mee en proberen een burg te bouwen tussen jouw product of dienst en je doelgoep. We helpen je met positioneren en handen en voeten geven aan datgene waar jij zo enthousiast over bent. 

Onze werkwijze

Profilering

Wie ben je, wat doe je en wat zeggen andere over jouw onderneming?!

Doelgroep

We helpen je bij het bepalen van je doelgroep en denken met je mee deze te bereiken

Strategie

Met zomaar iets op Facebook zetten kom je er natuurlijk niet. Wij helpen je met de juiste strategie!

Zichtbaarheid

Wij maken zichtbaar waar jij fantastisch in bent!

Marketing consultancy: heldere inzichten, echte resultaten

Wij zijn jouw klankbord voor alles wat met marketing te maken heeft. Of je nu de eerste stappen zet met een start-up, of een gevestigd bedrijf hebt dat klaar is voor een frisse blik op de toekomst, wij staan klaar om met jou de mogelijkheden te verkennen.

Brainstormsessies: Jouw bedrijf is uniek, en dat vraagt om een unieke aanpak. Tijdens onze brainstormsessies duiken we diep in wat jouw merk speciaal maakt. We kijken samen naar waar je nu staat, waar je naartoe wilt, en hoe we dat pad het beste kunnen bewandelen.

Praktisch strategisch advies: We helpen je niet alleen met het bedenken van een strategie, maar geven ook concrete aanbevelingen over welke marketingactiviteiten het meest geschikt zijn voor jouw situatie. Van digitale marketing tot traditionele media en alles daartussenin, wij wijzen je de weg.

Doelgerichte oplossingen en doorverwijzingen: Soms heb je specifieke expertise nodig die buiten onze directe dienstverlening valt. In die gevallen kunnen we je doorverwijzen naar betrouwbare partners uit ons netwerk die gespecialiseerd zijn in die specifieke marketingvraagstukken. Zo ben je altijd verzekerd van de beste ondersteuning, precies waar je die nodig hebt.

Bij Online Beeldvorming gaat het niet alleen om het leveren van diensten; het gaat om het bouwen van een partnerschap waarin jouw bedrijfsgroei centraal staat. We staan klaar om samen met jou de marketingstrategie te ontwikkelen die jouw bedrijf naar een hoger niveau tilt.

Ob1

Je wilt aan je merk bouwen?

Mijn naam is Robbie 't Jong en ik en mijn team helpen je graag jouw doelstellingen te bereiken. Mail of bel me gerust als je vragen hebt!

Robbie.960x0 (1)

Kom je cola drinken?

No worries.. We hebben ook gewoon koffie

Happy clients

Contact

Heb je vragen, ideeën of ben je klaar om jouw merk naar het volgende niveau te tillen? Neem contact met ons op! Bij Online Beeldvorming zijn we altijd benieuwd naar nieuwe uitdagingen en mogelijkheden om impact te maken. Vul het formulier in of bel ons direct!

Administratieve gegevens
KvK: 24428497
Btw: NL001797734B67
Bank: NL72 ABNA 0507 5777 60

Stel je vraag!