Websiteheader.1920x0x0x77 (1)

Wij bouwen
sterke merken

En de brug tussen jouw dienst of product en doelgroep
Ob banner1

Succesvolle Marketing en Branding Strategieën

Bouwen aan merken

Wie ben je, wat doe je, wat maakt je uniek en waar wil je naar toe? Vragen die in de kern de basis vormen voor jouw marketing stratgie. Onderwerpen die in beginsel misschien logisch lijken of waar soms niet eens over nagedacht wordt, maar die op lange termijn essentieel zijn om de juiste keuzes te maken betreft de marketing van jouw product of dienst. Wij denken graag met je mee en proberen een burg te bouwen tussen jouw product of dienst en je doelgoep. We helpen je met positioneren en handen en voeten geven aan datgene waar jij zo enthousiast over bent. 

Onze werkwijze

Profilering

Wie ben je, wat doe je en wat zeggen andere over jouw onderneming?!

Doelgroep

We helpen je bij het bepalen van je doelgroep en denken met je mee deze te bereiken

Zichtbaarheid

Wij maken zichtbaar waar jij fantastisch in bent!

Strategie

Met zomaar iets op Facebook zetten kom je er natuurlijk niet. Wij helpen je met de juiste strategie!

Kwaliteit, snelheid en klantvriendelijkheid; soms heb je er drie partijen voor nodig maar in het geval van Online Beeldvorming zit dat allemaal in 1 pakket. Ik heb Robbie in korte tijd leren kennen als een professional die snel schakelt, waanzinnige beelden schiet en verwerkt in prachtige video's. En...het is gewoon leuk om met hem samen te werken!

René van Broekhoven

WVS-groep

Online Beeldvorming is een top bedrijf. Ze denken met je mee en staan altijd voor je klaar met een eerlijke en duidelijke mening. Een aanrader als marketing bedrijf voor mij als artiest! Gewoon een keer een gesprek aangaan en je bent verkocht!

Dennis Copier

DJ Panic

Online Beeldvorming had snel door wat wij voor ogen hadden en heeft dit professioneel tot uiting gebracht. Online beeldvorming verplaatst zich in de wensen van de klant, maar draagt ook eigen ideeën aan. Kortom leuk om mee te sparren!! Wij zijn ontzettend tevreden met Online beeldvorming als marketingpartner.

Kenneth Pieters

Boutique Fitness Studio

Je wilt aan je merk bouwen?

Mijn naam is Robbie 't Jong en ik en mijn team helpen je graag jouw doelstellingen te bereiken. Mail of bel me gerust als je vragen hebt!

Robbie.960x0 (1)

Kom je cola drinken?

No worries.. We hebben ook gewoon koffie

Happy clients

Contact

Heb je vragen, ideeën of ben je klaar om jouw merk naar het volgende niveau te tillen? Neem contact met ons op! Bij Online Beeldvorming zijn we altijd benieuwd naar nieuwe uitdagingen en mogelijkheden om impact te maken. Vul het formulier in of bel ons direct!

Administratieve gegevens
KvK: 24428497
Btw: NL001797734B67
Bank: NL72 ABNA 0507 5777 60

Stel je vraag!