ONL!NE BEELDVORMING

Online Beeldvorming is ontstaan als antwoord op de vraag van (startende) ondernemers, voornamelijk uit het MKB segment. Ondernemers die weten dat er kansen liggen op het gebied van (online) marketing, maar deze kansen niet, of onvoldoende aangrijpen. Sommige ondernemers weten niet hoe, andere hebben er gewoon de tijd niet voor.

Kansen pakken
Online Beeldvorming helpt ondernemers die kansen te pakken. Door diensten aan te bieden waarbij ondernemers hun social media kunnen uitbesteden, strategisch advies krijgen, kansen omgezet worden naar succesvolle campagnes en de zichtbaarheid van de onderneming wordt vergroot. Dit alles zonder er personeel voor te moeten inhuren of geld te verspillen aan op zich zelf staande acties. 

Grafische & audiovisuele vraagstukken
Ook voor alle grafische & audiovisuele vraagstukken heeft Online Beeldvorming een antwoord. Wij ontwerpen visitekaartjes, flyers, posters, complete websites en meer, maar kunnen ook een bedrijfsfilmpje voor uw bedrijf of merk maken. Zo kunt u op 1 adres terecht voor al uw communicatie uitingen.

Zichtbaar
Onze missie is om zichtbaar te maken waar u fantastisch in bent. Hierdoor zal uw onderneming verder groeien en kunnen meer mensen van uw dienst of product genieten. Win win, en daar worden wij vrolijk van!

REFERENTIES

Karen Hogenbirk (Hogenbirk Support)

Het is fijn samenwerken met Onl!ne Beeldvorming, ze denken echt met je mee, begrijpen waar je als ondernemer behoefte aan hebt en schakelen bovendien snel! Ik ben er blij mee!

Kenneth Pieters (Boutique Fitness Studio)

Online Beeldvorming had snel door wat wij voor ogen hadden en heeft dit professioneel tot uiting gebracht. Online beeldvorming verplaatst zich in de wensen van de klant, maar draagt ook eigen ideeën aan. Kortom leuk om mee te sparren!! Wij zijn ontzettend tevreden met Online beeldvorming als marketingpartner.

Robert Rijsdijk (Totally Health)

Een bedrijf wat met jou meedenkt, kijkt samen met jou waar er verbeterpunten zijn. Zonder je gelijk van alles aan te smeren word er gekeken naar de mogelijkheden voor jou bedrijf. Mij leverde het direct een andere kijk op de mogelijkheden binnen mijn bedrijf. Een aanrader!

STUUR ONS EEN BERICHT!

Versturen

© ONL!NE BEELDVORMING