aftermovie video laten maken

Je wilt een aftermovie laten maken?

Wij maken video's waarbij je het evenement
opnieuw zult beleven!

recap aftermovie

Toffe aftermovie laten maken?

Beleef je event opnieuw met een aftermovie

Organiseer je binnenkort een evenement en wil je de hoogtepunten vastleggen in een sfeervolle en pakkende aftermovie? Wij zijn gespecialiseerd in het maken van aftermovies die jouw evenement tot leven brengen en een blijvende indruk achterlaten bij jouw doelgroep. Ideaal als terugblik, of als promotiemiddel voor je volgende event. Of je nu een bedrijfsfeest, festival, congres of andere evenement organiseert, wij hebben de juiste expertise en creativiteit om jouw ideeën om te zetten in een effectieve aftermovie.

Onze werkwijze

Doelstelling

We bespreken je doelgroep en de doelstelling

Script

We bedenken een script welke aansluit op de doelgroep en doelstelling 

Opnames

We maken de opnamens die nodig zijn om het eindproduct te realiseren

Edit

Hier komt alles samen: beeld, geluid en beleving om tot het perfecte eindresultaat te komen.

Een knallende aftermovie

Door te kiezen voor een aftermovie van Online Beeldvorming, ben je verzekerd van een professionele uitstraling en een op maat gemaakte aftermovie die aansluit bij jouw wensen en doelstellingen. 

Het is onze specialiteit om run and gun te werken, ofwel improviseren in het moment en de sfeer vangen.
Laat ons jouw evenement vastleggen in een sfeervolle en pakkende aftermovie. Neem contact met ons op en ontdek hoe wij jouw ideeën kunnen omzetten in een blijvende herinnering aan jouw evenement.

Meest gestelde vragen
(en antwoorden)
Wat zijn de voordelen van een professionele aftermovie?
  1. Een video kan helpen om je boodschap op een visueel aantrekkelijke en effectieve manier over te brengen. Dit kan helpen om je doelgroep beter te begrijpen wat je aanbiedt en om hun interesse te wekken.

  2. Een video kan helpen om je bedrijf te onderscheiden van de concurrentie. Als je een professionele en aantrekkelijke video hebt, kan dit je onderscheiden van andere bedrijven en ervoor zorgen dat je opvalt.

  3. Een video kan helpen om vertrouwen op te bouwen. Als mensen kunnen zien hoe je bedrijf werkt en wat je aanbiedt, kan dit helpen om hun vertrouwen in je te versterken.

  4. Een video kan helpen om je bedrijf te laten groeien. Door middel van video-marketing kun je je boodschap aan een groter publiek laten zien, wat kan leiden tot meer leads en klanten.

Wat kost het om een aftermovie te laten maken?

Wat een video precies kost hangt af van verschillende factoren. Denk hierbij aan de duur van de video,  het aantal uur filmen, locatie, inhuur van externe partijen etc. We werken bijna altijd op basis van een fixed fee, zodat alles aan de voorkant helder is. Neem gerust contact op om tot een passende offerte te komen.

Maken jullie aftermovies in heel Nederland?

In principe werken wij door heel Nederland maar ook daarbuiten. Ons kantoor is gevestigd in Ridderkerk onder de rook van Rotterdam, maar onze klanten komen uit het hele land. 

Hoe leveren jullie de aftermovie aan?

Wij kunnen video's aanleveren in verschillende formaten en resoluties. Zo maken wij video's voor social media (bijvoorbeeld Instagram en Tik-Tok) maar ook video's in 4k resolutie. Als een video is afgerond mailen wij deze in de optimale kwaliteit via wetransfer of kunnen deze op een ander gewenste manier overdragen. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken. 

Hoe zit het met muziekrechten?

In onze video's maken we gebruik van rechtenvrije muziek om te voorkomen dat de video op bekende platorms als YouTube, Instagram & Facebook worden afgekeurd. Mocht dit niet relevant zijn voor het eindproduct, kunnen we altijd afwijkende wensen bespreken.

Je wilt een video laten maken?

Mijn naam is Robbie 't Jong, ik en mijn team helpen je graag jouw doelstellingen te bereiken. Mail of bel me gerust als je vragen hebt!

Robbie.960x0 (1)

Kom je cola drinken?

No worries.. We hebben ook gewoon koffie

Happy clients

Contact

Heb je vragen, ideeën of ben je klaar om jouw merk naar het volgende niveau te tillen? Neem contact met ons op! Bij Online Beeldvorming zijn we altijd benieuwd naar nieuwe uitdagingen en mogelijkheden om impact te maken. Vul het formulier in of bel ons direct!

Administratieve gegevens
KvK: 24428497
Btw: NL001797734B67
Bank: NL72 ABNA 0507 5777 60

Stel je vraag!