social media content laten maken

Je wilt een promotievideo laten maken?

Bij Online Beeldvorming brengen we jouw boodschap tot leven
met professionele en resultaatgerichte visuals.

Offerte aanvragen
DSC06854

Toffe aftermovie laten maken?

wij transformeren jouw boodschap naar een aansprekende video

Ben je op zoek naar een manier om jouw bedrijf of product op een professionele en aantrekkelijke manier te presenteren aan jouw doelgroep? Dan is een promotievideo de perfecte oplossing voor jou! Bij Online Beeldvorming hebben wij ruime ervaring in het maken van commercials die jouw boodschap overbrengen en aanzetten tot actie.

Onze commercials zijn niet alleen professioneel, maar ook resultaatgericht. Wij richten ons op het vertellen van jouw verhaal en het overbrengen van jouw boodschap op een duidelijke en aantrekkelijke manier. Of je nu een product wilt promoten, jouw bedrijf wilt presenteren of jouw doelgroep wilt inspireren, wij hebben de juiste expertise en creativiteit om jouw ideeën om te zetten in een effectieve commercial.

Onze werkwijze

Doelstelling

We bespreken je doelgroep en de doelstelling

Script

We bedenken een script welke aansluit op de doelgroep en doelstelling 

Opnames

We maken de opnamens die nodig zijn om het eindproduct te realiseren

Edit

Hier komt alles samen: beeld, geluid en beleving om tot het perfecte eindresultaat te komen.

Doelgerichte video commercial

Door te kiezen voor een commercial van Online Beeldvorming, ben je verzekerd van een professionele uitstraling en een op maat gemaakte commercial die aansluit bij jouw wensen en doelstellingen. Wij bieden een complete service, van conceptontwikkeling tot productie en montage. We doen er alles aan om jouw commercial op te laten vallen en jouw doelgroep te bereiken.

Laat ons jou helpen om jouw bedrijf of product op een professionele en overtuigende manier te presenteren. Neem contact met ons op en ontdek hoe wij jouw ideeën kunnen omzetten in een succesvolle promotievideo.

Meest gestelde vragen
(en antwoorden)
Wat is een promotievideo precies?

Een promotievideo is een korte film die specifiek is ontworpen om een product, dienst, of merk te promoten. Het doel is om de kijker te informeren en aan te zetten tot actie.

Waarom zou ik kiezen voor Online Beeldvorming voor mijn promotievideo?

Wij bij Online Beeldvorming hebben ruime ervaring in het maken van commercials die jouw boodschap op een professionele en aantrekkelijke manier overbrengen. Bovendien zijn onze videos resultaatgericht.

Hoe lang duurt het om een promotievideo te maken?

De productietijd varieert op basis van de complexiteit en specifieke eisen van het project. Echter, wij streven ernaar om zo efficiënt en snel mogelijk te werken zonder de kwaliteit te compromitteren.

Wat heb ik nodig om te starten?

We beginnen met een briefing of overleg om uw specifieke behoeften en doelstellingen te begrijpen. Details zoals het script, stijl, en budget zijn ook belangrijk om te bespreken.

Hoe zijn de kosten opgebouwd?

De kosten zijn afhankelijk van factoren zoals de duur van de video, de complexiteit van de animaties of opnames en eventuele extra wensen. We geven je graag een gedetailleerde offerte na ons eerste gesprek. Meteen een offerte aanvragen? Dat kan hier

Kan ik meerdere versies van een video krijgen voor verschillende platforms?

Ja, we kunnen video's aanpassen aan verschillende formaten en specificaties, afhankelijk van het beoogde platform, zoals sociale media, tv, of website.

Je wilt een video laten maken?

Mijn naam is Robbie 't Jong, ik en mijn team helpen je graag jouw doelstellingen te bereiken. Mail of bel me gerust als je vragen hebt!

Robbie.960x0 (1)

Kom je cola drinken?

No worries.. We hebben ook gewoon koffie

Happy clients