WhatsApp Image 2022 07 12 at 12.08.33 AM (1)

Je wilt social media video's laten maken?

Bij Online Beeldvorming brengen we jouw boodschap tot leven
met professionele en resultaatgerichte video's

Offerte aanvragen

Videograaf nodig voor TikTok, Instagram, LinkedIn of X?

Hoogwaardige social media content die jouw merk laat stralen

Bij Online Beeldvorming begrijpen we de kracht van social media in de moderne marketingwereld. De juiste social media content kan jouw merk naar nieuwe hoogten tillen, en dat is precies waar wij in beeld komen. We helpen je met het bedenken, filmen en distribueren van toffe content die je doelgroep weet te boeien!

Onze werkwijze

Doelstelling

We bespreken je doelgroep en de doelstelling

Script

We bedenken een script welke aansluit op de doelgroep en doelstelling 

Opnames

We maken de opnamens die nodig zijn om het eindproduct te realiseren

Edit

Hier komt alles samen: beeld, geluid en beleving om tot het perfecte eindresultaat te komen.

Waarom kiezen voor onze social media content?

Onze passie is het helpen van bedrijven om online te schitteren. We begrijpen de unieke uitdagingen van social media marketing en bieden oplossingen die jouw merk onderscheiden van de rest. Met onze social media content kun je een betrokken community opbouwen en jouw merkimago versterken.

Ontdek de Kracht van Social Media Content

Benieuwd hoe effectieve social media content jouw merk kan laten stralen? Neem contact op met Online Beeldvorming en ontdek hoe we samen jouw online aanwezigheid kunnen versterken. We bieden maatwerkoplossingen om jouw social media doelstellingen te bereiken.

Meest gestelde vragen
(en antwoorden)
Wat is het belang van social media content voor mijn bedrijf?

Social media content is van cruciaal belang omdat het je in staat stelt om in contact te komen met je doelgroep, merkbekendheid op te bouwen, betrokkenheid te vergroten en leads te genereren. Het is een krachtige manier om jouw merk te promoten en te groeien.

Welke social media platforms zijn het meest geschikt voor mijn bedrijf?

De keuze van social media platforms hangt af van jouw doelgroep en branche. Populaire platforms zijn onder andere Facebook, Instagram, X, LinkedIn, Tik Tok en Pinterest. We helpen je bij het identificeren van de beste platforms voor jouw merk.

Wat voor soort content kunnen jullie creëren voor mijn social media accounts?

We kunnen diverse soorten content maken, waaronder afbeeldingen, video's, infographics, blogs, en meer. Alles wordt afgestemd op jouw merk en doelgroep.

Kan ik mijn eigen ideeën en onderwerpen voor social media content aandragen?

Ja, we verwelkomen jouw input en ideeën. Samenwerken met onze creatieve teams zorgt voor een effectievere contentstrategie.

Hoe zijn de kosten opgebouwd?

De kosten zijn afhankelijk van factoren zoals de duur van de video, de complexiteit van de animaties of opnames en eventuele extra wensen. We geven je graag een gedetailleerde offerte na ons eerste gesprek. Meteen een offerte aanvragen? Dat kan hier

Kan ik meerdere versies van een video krijgen voor verschillende platforms?

Ja, we kunnen video's aanpassen aan verschillende formaten en specificaties, afhankelijk van het beoogde platform, zoals sociale media, tv, of website.

Je wilt een video laten maken?

Mijn naam is Robbie 't Jong, ik en mijn team helpen je graag jouw doelstellingen te bereiken. Mail of bel me gerust als je vragen hebt!

Robbie.960x0 (1)

Kom je cola drinken?

No worries.. We hebben ook gewoon koffie

Happy clients