Pexels matej 614077.1920x0x0x77

Videoregistratie laten maken

Van livestream tot presentatie
Offerte aanvragen
DSC00158bw

Video is een perfecte manier om belangrijke momenten opnieuw te kunnen bekijken

Leg waardevolle momenten vast

Bij Online Beeldvorming begrijpen we het belang van het vastleggen van speciale momenten en gebeurtenissen. Onze professionele videografen zijn er om jouw belangrijke momenten in beeld te brengen, van bruiloften en bedrijfsevenementen tot presentaties, seminars, webinars en livestreams. Met onze expertise in videoregistratie zorgen we ervoor dat elk kostbaar moment wordt vastgelegd zodat deze op ieder moment kunnen worden teruggekeken.. 

Onze werkwijze

Doelstelling

We bespreken je doelgroep en de doelstelling

Opnames

We maken de opnamens die nodig zijn om het eindproduct te realiseren

Edit

Hier komt alles samen: beeld, geluid en beleving om tot het perfecte eindresultaat te komen.

Een blijvend document

  • Creatieve Expertise: Ons team van filmmakers combineert creativiteit en technisch vakmanschap om verhalen tot leven te brengen met visuele kracht.

  • Persoonlijke Aanpak: We luisteren naar jouw visie en doelen om een documentaire te creëren die aan jouw verwachtingen voldoet.

  • Cinematografische Kwaliteit: Onze documentaires worden geproduceerd met de nieuwste filmtechnologieën voor verbluffende beelden en geluid.

  • Impactvolle Verhalen: We geloven in de kracht van verhalen om te inspireren, bewustwording te creëren en verandering teweeg te brengen.

Meest gestelde vragen
(en antwoorden)
Wat is het doel van een documentaire?

Een documentaire heeft meestal tot doel een bepaald verhaal, onderwerp of gebeurtenis op een boeiende en informatieve manier vast te leggen. Het kan worden gebruikt om bewustzijn te creëren, te informeren, te inspireren of historische gebeurtenissen vast te leggen.

Wat zijn de stappen bij het maken van een documentaire?

Het maken van een documentaire omvat meestal verschillende stappen, zoals conceptontwikkeling, onderzoek, scriptschrijven, opnames, bewerking, en post-productie. Wij kunnen je helpen bij de verschillende stappen in het proces.

Hoe lang duurt het om een documentaire te maken?

De tijd die nodig is om een documentaire te maken, varieert afhankelijk van de complexiteit en lengte van het project. Het kan enkele maanden tot zelfs jaren duren om een volledige documentaire te produceren.

Wat voor soort documentaires maken jullie?

We hebben ervaring met diverse soorten documentaires, waaronder persoonlijke documentaires, bedrijfsdocumentaires, maatschappelijke documentaires, historische documentaires en meer. We passen onze expertise aan op basis van jouw behoeften.

Wat maakt een goede documentaire?

Een goede documentaire combineert boeiende verhalen met visuele en emotionele impact. Het vertelt een verhaal dat mensen raakt, informeert of inspireert.

Wat zijn de kosten voor het maken van een documentaire?

De kosten variëren afhankelijk van de omvang en complexiteit van jouw documentaireproject. We stellen graag een offerte op maat voor je op basis van jouw specifieke behoeften en doelen.

Je wilt een video laten maken?

Mijn naam is Robbie 't Jong en ik en mijn team helpen je graag jouw doelstellingen te bereiken. Mail of bel me gerust als je vragen hebt!

Robbie.960x0 (1)

Kom je cola drinken?

No worries.. We hebben ook gewoon koffie

Happy clients

Contact

Heb je vragen, ideeën of ben je klaar om jouw merk naar het volgende niveau te tillen? Neem contact met ons op! Bij Online Beeldvorming zijn we altijd benieuwd naar nieuwe uitdagingen en mogelijkheden om impact te maken. Vul het formulier in of bel ons direct!

Administratieve gegevens
KvK: 24428497
Btw: NL001797734B67
Bank: NL72 ABNA 0507 5777 60

Stel je vraag!