Evnp1u7ncb02n6p9tjhz.960x0

Je wilt een wervingsvideo
laten maken?

Creatieve films, unieke bedrijfsverhalen

Wervingsfilm laten maken

Professionele wervingsvideo's voor toptalent

Maak je team sterker en trek topkandidaten aan met professioneel geproduceerde wervingsvideo's. Onze op maat gemaakte video's bieden een authentieke blik op je bedrijfscultuur, werkomgeving, en de mensen die je organisatie uniek maken. Zet vandaag nog de stap naar dynamische en boeiende wervingscontent die de juiste talenten aantrekt en overtuigt om deel uit te maken van jouw onderneming.

Onze werkwijze

Doelstelling

We bespreken je doelgroep en de doelstelling

Script

We bedenken een script welke aansluit op de doelgroep en doelstelling 

Opnames

We maken de opnamens die nodig zijn om het eindproduct te realiseren

Edit

Hier komt alles samen: beeld, geluid en beleving om tot het perfecte eindresultaat te komen.

Vergroot de zichtbaarheid van je vacatures

Wervingsvideo's bieden een levendig beeld van je bedrijfscultuur en -waarden, wat helpt om precies die kandidaten aan te trekken die passen bij jouw organisatie. Ze vergroten je bereik op sociale media en andere platforms, maken je vacatures opvallender, en bieden een authentieke kijk op de werkomgeving en het team. Dit verhoogt de kans op een match met gemotiveerde kandidaten die zich echt verbonden voelen met je missie en visie.

Voordelen wervingsvideo

  • Verbetert het employer brand en marktpositie
  • Versnelt het rekruteringsproces door snelle informatieoverdracht
  • Vergroot de emotionele connectie door storytelling
  • Biedt inzicht in de diversiteit en dynamiek van het team
  • Ondersteunt de visuele en digitale voorkeuren van de moderne werkzoekenden
Meest gestelde vragen
(en antwoorden)
Wat is een wervingsvideo?

Een wervingsvideo is een visueel hulpmiddel gebruikt door bedrijven om potentiële kandidaten een authentieke kijk te geven op de bedrijfscultuur, werkplek, en het team, met als doel hen te motiveren om te solliciteren.

Waarom zou mijn bedrijf een wervingsvideo moeten gebruiken?

Wervingsvideo's kunnen je helpen de juiste kandidaten te bereiken en aan te trekken door op een boeiende manier je bedrijf te presenteren en je te onderscheiden van concurrenten.

Hoe lang duurt het om een wervingsvideo te maken?

De productietijd kan variëren afhankelijk van de complexiteit van de video en jouw specifieke wensen, maar we streven altijd naar een efficiënte werkwijze om je snel van dienst te zijn.

Hoe leveren jullie de wervingsvideo aan?

Wij kunnen video's aanleveren in verschillende formaten en resoluties. Zo maken wij video's voor social media (bijvoorbeeld Instagram en Tik-Tok) maar ook video's in 4k resolutie. Als een video is afgerond mailen wij deze in de optimale kwaliteit via wetransfer of kunnen deze op een ander gewenste manier overdragen. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken. 

Hoe zit het met muziekrechten?

In onze video's maken we gebruik van rechtenvrije muziek om te voorkomen dat de video op bekende platorms als YouTube, Instagram & Facebook worden afgekeurd. Mocht dit niet relevant zijn voor het eindproduct, kunnen we altijd afwijkende wensen bespreken.

Kunnen we onze bedrijfscultuur en waarden echt overbrengen in een video?

Absoluut, door middel van interviews, beelden van de werkplek en het tonen van dagelijkse activiteiten, kunnen we de essentie van jouw bedrijfscultuur en waarden effectief communiceren.

Wat als we wijzigingen willen aanbrengen in de video?

Wij bieden flexibiliteit in het aanpassingsproces en werken samen met jou totdat de video volledig aan jouw wensen voldoet.

Bieden jullie ook voice-over of ondertitelingsopties voor de wervingsvideo?

Ja, we kunnen voice-overs, ondertiteling en andere taalopties aanbieden om jouw wervingsfilm toegankelijk te maken voor een breder publiek.

Hoe kan ik een offerte aanvragen voor het laten maken van een wervingsfilm?

Je kunt eenvoudig een offerte aanvragen door contact met ons op te nemen via telefoon of e-mail. We zullen graag al jouw vragen beantwoorden en een offerte op maat voor je samenstellen. Meteen een offerte aanvragen? Klik hier

Je wilt een video laten maken?

Mijn naam is Robbie 't Jong, ik en mijn team helpen je graag jouw doelstellingen te bereiken. Mail of bel me gerust als je vragen hebt!

Robbie.960x0 (1)

Kom je cola drinken?

No worries.. We hebben ook gewoon koffie

Happy clients

Contact

Heb je vragen, ideeën of ben je klaar om jouw merk naar het volgende niveau te tillen? Neem contact met ons op! Bij Online Beeldvorming zijn we altijd benieuwd naar nieuwe uitdagingen en mogelijkheden om impact te maken. Vul het formulier in of bel ons direct!

Administratieve gegevens
KvK: 24428497
Btw: NL001797734B67
Bank: NL72 ABNA 0507 5777 60

Stel je vraag!