Een muzikale reis voor jonge ontdekkers

Kabouters geven jonge kinderen een tour door het orgel in Het Muziekcentrum van de Omroep.

Voor Proloog hebben we een boeiende en educatieve uitlegvideo gemaakt over het prachtige Pierre Palla Concertorgel in Hilversum.

We wilden iets unieks creëren dat niet alleen informatief is, maar ook de verbeelding van kinderen aanspreekt. Daarom kozen we voor een aanpak waarbij kabouters de gids zijn die kinderen meenemen op een avontuurlijke ontdekkingstocht in en rondom het orgel.

Onze Aanpak: Met de doelgroep van kinderen tussen de 4 en 6 jaar in gedachten, hebben we een verhaal ontwikkeld dat zowel leerzaam als vermakelijk is. De kabouters dienen als vriendelijke en toegankelijke gidsen die uitleg geven over hoe het orgel werkt, de geschiedenis ervan, en de verschillende geluiden die het kan maken.

Door animatie en levendige verhalen te combineren, hebben we een video gecreëerd die kinderen uitnodigt om meer te leren over muziek en de magie van het Pierre Palla Concertorgel.

Resultaat: Het eindproduct is een uitlegvideo die kinderen meeneemt op een magische reis door het orgel, waarbij ze spelenderwijs leren over muziek en het instrument zelf. Wil je meer weten over onze creatieve projecten? Neem contact met ons op.

Schermafbeelding 2024 02 28 113211
Kabouter
Schermafbeelding 2024 02 28 114042