Opzet GlasTotaalBeheer

Glastotaal Beheer: de zakelijke keuze voor glasherstel

Voor Glastotaal Beheer, de grootste in zakelijk glasherstel, hebben we hun nieuwe propositie geformuleerd en website gebouwd. 

Naast het creëren van een sterke merkidentiteit met de propositie "De zakelijke keuze voor glasherstel" en de pakkende subtitel "Geen verzekering, geen premie, wel grip op glasmanagement", hebben we ook de klantreis aanzienlijk verbeterd. Onze aanpassingen aan de website hebben geleid tot een verhoogde gebruiksvriendelijkheid en doeltreffendere call-to-actions, die potentiële klanten stimuleren tot het aanvragen van een offerte.

optimalisatie van het schademeldingsproces
Een cruciale verbetering die we hebben doorgevoerd, is de optimalisatie van het schademeldingsproces. We hebben dit proces gestroomlijnd om de afhandeling van schades sneller en efficiënter te laten verlopen. Door het integreren van een intuïtief schademeldingsformulier en het automatiseren van de verwerkingsstappen, kunnen klanten van Glastotaal Beheer nu met enkele klikken hun glasschade melden. Deze verbetering vermindert niet alleen de wachttijd voor de klant, maar verhoogt ook de operationele efficiëntie aan de kant van Glastotaal Beheer.

Het resultaat van onze samenwerking met Glastotaal Beheer is een naadloze, gebruiksvriendelijke website die duidelijk communiceert wat het merk te bieden heeft en gebruikers gemakkelijk door hun klantreis leidt. Van de eerste kennismaking tot het melden van schade, elk aspect van de site is ontworpen met het oog op de gebruiker, waardoor Glastotaal Beheer zich als een vooruitstrevend merk in de markt positioneert.

Bekijk de website op www.glastotaalbeheer.nl

Glastotaal
Dashboard glastotaal beheer
Glastotaal 3