website laten maken

Knoefy, de circulaire knuffel

Website & video's voor Knoefy, de circulaire knuffel die kinderen helpt hun emoties te bespreken.

Uitdaging: Knoefy, een vernieuwend interactief lesprogramma voor jonge kinderen, wilde hun belangrijke boodschap op een heldere en aantrekkelijke manier verspreiden. Het doel was om de basisemoties - boos, blij, bang, en verdrietig - op een interactieve manier te introduceren bij kinderen in groep 1-2, met behulp van een moderne poppenkastervaring en bijbehorende educatieve materialen. Daarnaast moest in de promotievideo duidelijk worden dat Knoefy een circulaire knuffel is.

Onze Aanpak: Online Beeldvorming nam de taak op zich om Knoefy's visie tot leven te brengen. We hebben een  website ontworpen die dient als het digitale thuis voor Knoefy, compleet met video's die de vier basisemoties verkennen. Daarnaast hebben we de promotievideo en  diverse social media content gecreëerd om Knoefy's boodschap verder te verspreiden en om interactie met het programma te bevorderen. Elk aspect van ons werk was erop gericht om Knoefy's educatieve doelen te ondersteunen en om een platform te bieden waarop kinderen kunnen leren over en oefenen met het uiten van hun emoties.

Resultaat: Het eindresultaat is een veelzijdig en toegankelijk online platform voor Knoefy, dat niet alleen de unieke lesmethode presenteert maar ook als bron dient voor leraren en ouders om kinderen te begeleiden in hun emotionele ontwikkeling. De promotie- en emotievideo's, samen met de social media content, zorgen voor een brede bekendheid van het programma en moedigen interactie aan. Knoefy staat nu stevig als een educatief hulpmiddel dat kinderen helpt hun emoties te begrijpen en te uiten, een cruciale stap in het vormen van emotioneel weerbare individuen.

Wil je meer weten over hoe we Knoefy hebben geholpen om hun belangrijke boodschap te verspreiden, of ben je geïnteresseerd in hoe we jouw project kunnen ondersteunen? Neem contact met ons op. We delen graag onze ervaringen en verkennen samen de mogelijkheden voor jouw initiatief.

videoproductie welzijn
Schermafbeelding 2024 02 22 124307