Mini docu: 75 jaar avond4daagse Ridderkerk

In deze mini-documentaire wordt de rijke geschiedenis en de hartverwarmende momenten van de Avond4Daagse in Ridderkerk verteld.

In het kader van het 75-jarig jubileum van de Avond4Daagse in Ridderkerk, heeft Online Beeldvorming in opdracht van de SER een mini-documentaire geproduceerd die de rijke geschiedenis en de hartverwarmende momenten van dit geliefde evenement belicht.

Ons doel was om een verhaal te vertellen dat zowel de lange traditie eert als de vele individuele ervaringen en gemeenschapsgevoelens die de Avond4Daagse elk jaar weer creëert. Onze Aanpak: Door nauw samen te werken met de organisatoren en deelnemers, hebben we persoonlijke verhalen, historische inzichten en onvergetelijke momenten verzameld.

Deze documentaire brengt niet alleen een eerbetoon aan de Avond4Daagse, maar legt ook de unieke sfeer vast die dit evenement al decennialang kenmerkt. We hebben gebruikgemaakt van interviews, archiefbeelden en sfeeropnames van de meest recente editie om een boeiend verhaal te weven dat kijkers meeneemt op een reis door de tijd.

Resultaat: Het resultaat is een mini-documentaire die kijkers een kijkje geeft in het hart van de Avond4Daagse Ridderkerk.

Ben je geïnteresseerd in het ervaren van deze unieke kijk op 75 jaar Avond4Daagse Ridderkerk? Wil je meer weten over hoe wij jouw verhaal kunnen vastleggen in een documentaire? Neem dan contact op.

Schermafbeelding 2024 02 28 111913
Schermafbeelding 2024 02 29 133204
Schermafbeelding 2024 02 29 133135