Promotievideo: De Koning van Amsterdam

In opdracht van Bos Theaterproducties heeft Online Beeldvorming de eervolle taak op zich genomen om de perslancering van de indrukwekkende musical "De Koning van Amsterdam" vast te leggen.

Deze video is opgenomen tijdens het persmoment op een historische locatie, de Centrale Markthal in Amsterdam, waar de musical vanaf 1 december te bewonderen zal zijn.

Over de Productie
"De Koning van Amsterdam" vertelt het inspirerende verhaal van Maup Caransa, een Amsterdamse ondernemer die vanuit een eenvoudige achtergrond opklom tot multimiljonair. De cast, geleid door vooraanstaande acteurs zoals Martijn Fischer en Margôt Ros, brengt het bruisende Amsterdam van de twintigste eeuw tot leven met verhalen over familie, ondernemingsgeest en een beroemde ontvoering.

Onze Aanpak
Met een flexibele 'run and gun' aanpak hebben we ons gericht op het vastleggen van authentieke momenten die de energie en passie van het persmoment weerspiegelen. Deze methode stelt ons in staat om creatief en effectief te werken onder de dynamische omstandigheden van het event.

Het Resultaat
Het resultaat is een meeslepende promotievideo die potentiële bezoekers een unieke kijk geeft achter de schermen van deze grootse productie. De video dient als een belangrijk onderdeel van de promotiecampagne voor de musical, waardoor kijkers een voorproefje krijgen van wat ze kunnen verwachten. Naast deze promotievideo hebben we ook diverse content snippets gemaakt die ingezet zullen worden als promotiemateriaal in de campagne.

We zijn trots op deze productie en bij te mogen dragen aan het succes van De Koning van Amsterdam. Ook een promovideo laten maken of social media content? Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

aftermovie kick off koning van amsterdam
recap koning van amsterdam
De Koning van Amsterdam Leopold Witte