Recap: Take 5 festival

In deze recap ervaar je de sfeer en het leerzame karakter van het Take 5 Festival.

Het Take 5 festival, een initiatief van Wonderfeel en Globe in samenwerking met de ELJA Foundation, had als doel om kinderen uit groep 5 spelenderwijs kennis te laten maken met muziek.

De uitdaging was om deze ervaring - van zelf instrumenten maken tot deelnemen aan muziektheater - vast te leggen in een video die de sfeer en het leerzame karakter van het festival goed weergeeft.

Onze aanpak: Door ons te richten op de interacties, de activiteiten en de blije gezichten, hebben we de essentie van de dag gevangen. We zorgden ervoor dat de video een realistisch en vrolijk beeld geeft van het festival.Het ging ons om de echte momenten: kinderen die ontdekken, spelen en leren.

Resultaat: Het resultaat is een recap video die laat zien hoe het Take 5 festival kinderen uit Hilversum en omstreken een onvergetelijke dag bood vol muzikale ontdekkingen.

De video brengt niet alleen de activiteiten en workshops in beeld, maar laat ook zien hoe muziek kinderen kan inspireren en samenbrengen.

Ben je benieuwd naar de video of wil je meer weten over onze aanpak bij dit soort projecten? Neem gerust contact met ons op.

Schermafbeelding 2024 02 28 115445
Schermafbeelding 2024 02 28 115556
Schermafbeelding 2024 02 28 115716