Rode Kruis: Het land in met Harm

Met trots presenteren wij onze nieuwste samenwerking met het Nederlandse Rode Kruis: een unieke editie van 'Het Land In met'

Ditmaal met in de hoofdrol Harm Goossens, de algemeen directeur. Deze video laat goed zien wat er speelt binnen het Rode Kruis en waarin we de diversiteit en toewijding van de organisatie van binnenuit belichten.

Onze missie was duidelijk: de verhalen, werkzaamheden, en mensen achter het Rode Kruis vastleggen op een manier die niet alleen informeert, maar ook verbindt en inspireert. We streven ernaar om een 'wij'-gevoel te creëren dat alle lagen van de organisatie omvat.

Door onze aanpak, die draait om authenticiteit, flexibiliteit, en improvisatie, hebben we momenten van echtheid en spontaniteit kunnen vangen. Dit alles terwijl we het echte verhaal vertellen met een gezonde dosis humor om een ontspannen sfeer te creëren.

Deze video is een uitnodiging om deel te nemen aan het verhaal van het Rode Kruis, een kans om meer binding met de organisatie te voelen, en een inspiratiebron voor toekomstige vrijwilligers. 

Ook een pakkende video laten maken? Wij helpen je graag op weg. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Schermafbeelding 2024 03 28 133626
Schermafbeelding 2024 03 28 133557
Schermafbeelding 2024 03 28 133526