26f1coun4ik4nv332nob.1920x0

Podcast laten maken
op locatie

Met of zonder videoregistratie

Podcast2

Professionele podcast laten maken?

Ontdek onze mobiele podcast studio!

Podcast op locatie maken? Ben je op zoek naar een mobiele podcaststudio om je boodschap te delen? Onze mobiele studio biedt de ideale mogelijkheden om je stem te laten horen. Met hoogwaardige licht en audio apparatuur en ervaren technici zorgen we voor een impactvolle podcast die je doelgroep zal aanspreken. 

Onze werkwijze

Opbouwen

We bouwen onze flexibele pop up studio op bij jou op locatie

Opnames

We maken de opnames die nodig zijn om het eindproduct te realiseren

Edit

Hier komt alles samen: beeld, geluid en beleving om tot het perfecte eindresultaat te komen.

Podcast vodcast Ridderkerk

Zo werkt het

  1. Maak een afspraak: Neem contact met ons op en plan een afspraak om jouw podcast op te nemen.

  2. Bereid je voor: Denk na over de onderwerpen die je wilt bespreken en eventuele vragen die je wilt beantwoorden. Onze technici bouwen de pop-up studio op en geven je instructies voor een succesvolle opname.

  3. Neem op: Laat je stem horen en neem jouw podcast op met onze professionele mobiele studio. Onze technici zorgen voor een optimale geluidskwaliteit en ondersteunen je tijdens de opname.

  4. Eindproduct: Na de opname zorgen wij voor de verdere afhandeling van de podcast, zoals editing, eventuele ondertiteling en video montage.

Meest gestelde vragen
(en antwoorden)
Wat zijn de voordelen van het laten maken van een podcast?
  1. Het bereiken van een breder publiek: Podcasts zijn populair en gemakkelijk toegankelijk via verschillende platforms, waardoor je een groter publiek kunt bereiken dan met traditionele marketingkanalen.
  2. Versterking van jouw merkimago: Een podcast kan fungeren als een effectieve branding tool, omdat het de kans biedt om jouw bedrijf of expertise te presenteren op een unieke en persoonlijke manier.

  3. Verhoging van de betrokkenheid: Door de aard van podcasts - mensen luisteren er meestal naar tijdens andere activiteiten - kan het een meer intieme en persoonlijke verbinding creëren tussen jou en jouw publiek, wat kan leiden tot een hogere betrokkenheid en loyaliteit.

  4. Verbetering van de autoriteit: Door jouw expertise en kennis te delen via een podcast, kan het helpen bij het opbouwen van jouw autoriteit en geloofwaardigheid in jouw vakgebied.

  5. Flexibiliteit en creativiteit: Een podcast biedt veel vrijheid en creativiteit in termen van inhoud en format, wat betekent dat je jouw boodschap op verschillende manieren kunt presenteren en het kan aanpassen aan de voorkeuren van jouw publiek.

Wat kost het om een podcast te laten maken op locatie?

Wat een podcast precies kost hangt af van verschillende factoren. Denk hierbij aan de duur van de podcast, wel of geen video opnemen en eventuele wensen in de eindmontage. We werken bijna altijd op basis van een fixed fee, zodat alles aan de voorkant helder is. Neem gerust contact op om tot een passende offerte te komen.

Maken jullie podcasts op locatie in heel Nederland?

In principe werken wij in heel Nederland. Ons kantoor is gevestigd in Ridderkerk onder de rook van Rotterdam, maar onze klanten komen uit het hele land. 

Kunnen jullie ook podcastvideo's ondertitelen?

In veel gevallen is het handig om een podcastvideo te laten ondertitelen. Wij kunnen dit voor je verzorgen, zodat de kijkers je video ook zonder audio kunnen bekijken.

Hoe lang duurt het om de pop-up podcast studio op te bouwen?

In de meeste gevallen kunnen wij de mobiele podcast studio binnen een uur opbouwen inclusief licht en geluid. Neem contact op om eventuele afwijkende wensen te bespreken. 

Kwaliteit, snelheid en klantvriendelijkheid; soms heb je er drie partijen voor nodig maar in het geval van Online Beeldvorming zit dat allemaal in 1 pakket. Ik heb Robbie in korte tijd leren kennen als een professional die snel schakelt, waanzinnige beelden schiet en verwerkt in prachtige video's. En...het is gewoon leuk om met hem samen te werken!

René van Broekhoven

WVS-groep

Online Beeldvorming is een top bedrijf. Ze denken met je mee en staan altijd voor je klaar met een eerlijke en duidelijke mening. Een aanrader als marketing bedrijf voor mij als artiest! Gewoon een keer een gesprek aangaan en je bent verkocht!

Dennis Copier

DJ Panic

Online Beeldvorming had snel door wat wij voor ogen hadden en heeft dit professioneel tot uiting gebracht. Online beeldvorming verplaatst zich in de wensen van de klant, maar draagt ook eigen ideeën aan. Kortom leuk om mee te sparren!! Wij zijn ontzettend tevreden met Online beeldvorming als marketingpartner.

Kenneth Pieters

Boutique Fitness Studio

Je wilt een podcast laten maken?

Mijn naam is Robbie 't Jong en ik en mijn team helpen je graag jouw doelstellingen te bereiken. Mail of bel me gerust als je vragen hebt!

Robbie.960x0 (1)

Kom je cola drinken?

No worries.. We hebben ook gewoon koffie

Happy clients

Contact

Heb je vragen, ideeën of ben je klaar om jouw merk naar het volgende niveau te tillen? Neem contact met ons op! Bij Online Beeldvorming zijn we altijd benieuwd naar nieuwe uitdagingen en mogelijkheden om impact te maken. Vul het formulier in of bel ons direct!

Administratieve gegevens
KvK: 24428497
Btw: NL001797734B67
Bank: NL72 ABNA 0507 5777 60

Stel je vraag!