DJI 0447 sun

Bedrijfsfilm laten maken in Poortugaal

Wij maken zichtbaar waar jij fantastisch in bent!

Versterk je merk met een bedrijfsvideo

Laat jouw bedrijfsfilm in Poortugaal maken door Online Beeldvorming, de lokale expert in videoproducties. Wij brengen jouw visie tot leven in een boeiende bedrijfsfilm die jouw merkverhaal vertelt en de beeldvorming bij je doelgroep versterkt. Onze aanpak is persoonlijk, professioneel en creatief, met snelle oplevering en korte communicatielijnen.

Waarom kiezen voor Online Beeldvorming?

  • persoonlijke benadering
  • flexibiliteit
  • impact
  • creativiteit

Zet jouw bedrijf in de spotlight met een unieke en krachtige bedrijfsfilm.

Onze werkwijze

Doelstelling

We bespreken je doelgroep en de doelstelling

Script

We bedenken een script / werkwijze welke aansluit op de doelgroep en doelstelling 

Opnames

We maken de opnamens die nodig zijn om het eindproduct te realiseren

Edit

Hier komt alles samen: beeld, geluid en beleving om tot het perfecte eindresultaat te komen.

Strategische video's om zakelijke doelen te bereiken

Een bedrijfsvideo is een krachtige manier om je merk, diensten, en visie te presenteren. Bij Online Beeldvorming geloven we in het maken van video's die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook strategisch ontworpen om je zakelijke doelen te bereiken.

Doelgerichte Bedrijfsvideo's in Poortugaal
Of je doel nu is om naamsbekendheid te vergroten, klantloyaliteit op te bouwen, of nieuwe markten aan te boren, wij produceren video's die gericht zijn op het bereiken van deze doelstellingen.

Meest gestelde vragen
(en antwoorden)
Wat is een bedrijfsfilm en waarom zou ik er een laten maken?

Een bedrijfsfilm is een visuele presentatie van jouw bedrijf, producten, diensten, of merk. Het kan helpen bij het vertellen van jouw verhaal en het creëren van een sterke indruk bij jouw doelgroep. Het laten maken van een bedrijfsfilm is een krachtige manier om jouw merk te promoten, de betrokkenheid van klanten te vergroten en jezelf te onderscheiden van de concurrentie.

Wat zijn de voordelen van het laten maken van een bedrijfsfilm door Online Beeldvorming?
  • Wij bieden professionele videoproductie met hoogwaardige apparatuur en ervaren videograven.
  • Onze creatieve aanpak zorgt ervoor dat jouw bedrijfsfilm uniek is en je doelgroep weet te raken.
  • Wij werken nauw met jou samen om jouw visie te begrijpen en je te helpen je doelen te bereiken.
  • Onze tarieven zijn betaalbaar en passen bij verschillende budgetten.
  • Wij zorgen voor een vlotte en efficiënte productie, van concept tot eindproduct.
Maken jullie bedrijfsvideo's in heel Nederland?

In principe werken wij door heel Nederland maar ook daarbuiten. Ons kantoor is gevestigd in Ridderkerk (Zuid Holland) onder de rook van Rotterdam, maar onze klanten komen uit het hele land. 

Hoe leveren jullie de bedrijfsfilm aan?

Wij kunnen video's aanleveren in verschillende formaten en resoluties. Zo maken wij video's voor social media (bijvoorbeeld Instagram en Tik-Tok) maar ook video's in 4k resolutie. Als een video is afgerond mailen wij deze in de optimale kwaliteit via wetransfer of kunnen deze op een ander gewenste manier overdragen. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken. 

Hoe zit het met muziekrechten?

In onze video's maken we gebruik van rechtenvrije muziek om te voorkomen dat de video op bekende platorms als YouTube, Instagram & Facebook worden afgekeurd. Mocht dit niet relevant zijn voor het eindproduct, kunnen we altijd afwijkende wensen bespreken.

Hoe lang duurt het om een bedrijfsfilm te laten maken?

De tijd die nodig is om een bedrijfsfilm te maken, kan variëren afhankelijk van de complexiteit van het project. In het algemeen kan het eindproduct binnen enkele weken worden opgeleverd, afhankelijk van de omvang van de productie en de bewerkingstijd. In het geval van spoedklussen kunnen we vaak snel schakelen en binnen een week opleveren.

Kan ik zelf ideeën aandragen voor de bedrijfsfilm?

Ja, absoluut! We moedigen onze klanten aan om hun ideeën en visie te delen. We zullen nauw met je samenwerken om ervoor te zorgen dat jouw bedrijfsfilm jouw unieke boodschap en stijl weerspiegelt.

Bieden jullie ook voice-over of ondertitelingsopties voor de bedrijfsfilm?

Ja, we kunnen voice-overs, ondertiteling en andere taalopties aanbieden om jouw bedrijfsfilm toegankelijk te maken voor een breder publiek.

Hoe kan ik een offerte aanvragen voor het laten maken van een bedrijfsfilm?

Je kunt eenvoudig een offerte aanvragen door contact met ons op te nemen via telefoon of e-mail. We zullen graag al jouw vragen beantwoorden en een offerte op maat voor je samenstellen. Meteen een offerte aanvragen? Klik hier

Je wilt een video laten maken?

Mijn naam is Robbie 't Jong, ik en mijn team helpen je graag jouw doelstellingen te bereiken. Mail of bel me gerust als je vragen hebt!

Robbie.960x0 (1)

Kom je cola drinken?

No worries.. We hebben ook gewoon koffie

Contact

Heb je vragen, ideeën of ben je klaar om jouw merk naar het volgende niveau te tillen? Neem contact met ons op! Bij Online Beeldvorming zijn we altijd benieuwd naar nieuwe uitdagingen en mogelijkheden om impact te maken. Vul het formulier in of bel ons direct!

Administratieve gegevens
KvK: 24428497
Btw: NL001797734B67
Bank: NL72 ABNA 0507 5777 60

Stel je vraag!